PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Stigla nova FX 5800 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4490)

Jelc 28.04.2003. 22:31

Stigla nova FX 5800

Evo NVidiaši-kak vele Jehove...donosimo vam radosnu vijest:D :D :D

Svega pet tisuća krznatih životinjica...
Ali dobiješ i zvučnu i Fire-Wire...i VIVO

http://www.hgspot.hr/cjenik.html?3

Sky 28.04.2003. 23:10

Nije stigla, na stranici kaže da je nema niti znaju kad će doći.
Ovo je definitivno kartica koju ni u ludilu ne bi kupio, i da imam toliko novaca...
Em je R9700 bolji (nisam nikakav ATi-jevac, i sam koristim ASUS-ovu GeForce-icu,prva generacija koja je zbilja super grafulja), em ne želim imat zvuk polijetanja jumbojeta u sobi, em bug sa zaustavljanjem venta, em mogu nabrajat do sutra...:p

Veky 28.04.2003. 23:12

Hahahahaha, za te pare dobijem dvije Radeon 9700, dajte ljudi molim vas.

Osim toga je totalno sranje.

Lignja 29.04.2003. 08:20

steta kaj je nV zakenjala stvar sa svojim glupostima
ja sam oduvijek volio nV , i puno sam ocekivao od fx kartica ,nadajuci se da ce potopiti ati ,ali sam se prevario:(

Sky 29.04.2003. 11:19

Imam osjećaj da se nVidia zaputila putevima 3Dfx-a. Počeli su najavljivati ultra-turbo-intercooler-injection-ima-sve-bog-i-batina kartice u budućnosti, a sadašnjost je prilično bijedna.
Nije da je FX slab, ali izgubili su edge koji su imali kad su GeForce-i pokopavali sve 3Dfx-ovo u okolici.
Sad je vrijeme da ATi pokopa nVidiu:rambo: :D :D

TDK 29.04.2003. 11:57

sad je vrijeme da se nvidia povuce kao sto se Ati povuko i nek zivi na nforce2 plocama i onda kad naprave dobru grafulju bude comebek i kik es Atiu
mora bit konkurencije inace je sranje, mene boli jel ja imam Ati ili nvidiu u kompu, ja gledam cijenu/kvalitetu

dario-RUS 29.04.2003. 15:46

3dFx je propao jer je odlučio sam proizvoditi kartice, što ih je sjeb...., nVidia je uložila puno resursa u nForce i normalno je da su se malo zaribali na graf. karticama, ali s obzirom da su ubrali lovu na nForce i da nebu propali osobno mislim da će se vratiti u stilu, samo da si malo poslože kockice!!!
:beer: za povratak nVidie

Srky 29.04.2003. 16:03

I ja se toplo nadam da ce doci i nVidijinih 5 minuta samo je pitanje vremena. :D

mrki 29.04.2003. 23:38

Nema dobri vjesti!

Iako ne znam kakve veze ima religija sa Nvidijom , ali mislim da Nvidiji ako ovako nastavi dolazi Armagedon.:rambo:

>>>KUKY<<< 30.04.2003. 00:13

Ma sta se uopce raspravljate oko tih stvari, treba se Bogu molit da uleti jos barem 2-3 proizvodjaca grafickih kartica i da onda svi pocnu rezat cijene do yaya i da na kraju mi korisnici uzivamo u grafuljama od 1000 kn koje imaju performanse danasnjih 9700-tki...e kad bi barem tako bilo :beer:

dario-RUS 30.04.2003. 09:14

Citiraj:

Originally posted by K82
Ma sta se uopce raspravljate oko tih stvari, treba se Bogu molit da uleti jos barem 2-3 proizvodjaca grafickih kartica i da onda svi pocnu rezat cijene do yaya i da na kraju mi korisnici uzivamo u grafuljama od 1000 kn koje imaju performanse danasnjih 9700-tki...e kad bi barem tako bilo :beer:
Bez obzira na rezanje uvijek će biti neka na vrhu nedostupna za nas smrtnike koja će koštati i koštati:rambo:

A ja bih baš volio da je to nVidia:D

mrki 30.04.2003. 10:17

Istina

Pa i ja se pitam kako to samo dva proizvođača CPU-a dobro 3 ali što je VIA , tako isto i grafički pored Nvidie i Ati-a tu je i nezapaženi Matrox SIS je umro, zar drugi nemaju ideju ili $$$$,
u svakom slučaju monopolisti nisu dobri (naš HT=DT, grr).

Stipe 20.05.2003. 15:04

Re: Stigla nova FX 5800

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Evo NVidiaši-kak vele Jehove...donosimo vam radosnu vijest:D :D :D

Svega pet tisuća krznatih životinjica...
Ali dobiješ i zvučnu i Fire-Wire...i VIVO

http://www.hgspot.hr/cjenik.html?3

Za te pare si kupiš pravu veš-mašinu sa odličnom centrifugom,mnogo tišu i pere najbolje.nVidija se usrala sa tim (3d)FX-icama i jako mi je drago jer su se malo umislili ali držim joj palčeve da se izvuče jer raznolikost veseli :burn:

mrki 20.05.2003. 18:01

Uklonite ovu temu doista je nikakva.:rambo:

Stipe 20.05.2003. 20:51

Za novce od 5000kn kupiš r9700Pro + matična ASUS nForce 2 pa ako tko hoće Jumbo-jet u kanti slobodno nek si uzme FX5800 ako ga uopće uspije naći

greg SE 20.05.2003. 22:14

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Za novce od 5000kn kupiš r9700Pro + matična ASUS nForce 2 pa ako tko hoće Jumbo-jet u kanti slobodno nek si uzme FX5800 ako ga uopće uspije naći
znas sta?
ides mi na nerve - dva puta si napisao jednu te istu stvar samo drugim rijecima a da izmedju nitko nije nista opovrgao
to znaci smao jedno a to je da i za tebe playboy mora spremati posbno izdanje s ATIem "ispod coolera"

ima vas sve vise na ovom forumu a ako nesto mrzim to su ljudi koji su toliko zabrijali na nesto da im kad zatvore oci ispred lete razni enermaxi, radenoni, plextori i sta ja znam sta vise

marac 21.05.2003. 00:04

Citiraj:

Originally posted by greg SE

ima vas sve vise na ovom forumu a ako nesto mrzim to su ljudi koji su toliko zabrijali na nesto da im kad zatvore oci ispred lete razni enermaxi, radenoni, plextori i sta ja znam sta vise

Svaka budala ima svoje veselje i tko si ti da to kvaris? :D
Da nebi poslije bilo da iskrvaris :D

Stipe 21.05.2003. 13:41

Citiraj:

Originally posted by greg SE
znas sta?
ides mi na nerve - dva puta si napisao jednu te istu stvar samo drugim rijecima a da izmedju nitko nije nista opovrgao
to znaci smao jedno a to je da i za tebe playboy mora spremati posbno izdanje s ATIem "ispod coolera"

Slušaj care nemoj da ti ja sad dođem tamo evo čim popijem sokić odmah ću da dođem:D
P.S Jednom je jednom a dvaput je dvaput kako reče slavni filozof Mujo:beer: :clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:29.