|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
moj prvi modding kučišta
Evo danas sam imao slobodnog vremena pa sam si malo moddo kučište. S boka kučišta sam skinuo cijelu stranicu i stavio pleksiglas. Malo bušio i tadam. Zasad imam samo jedan cooler i jednu neonku, ali iduči vikend idem po još dva coolera. Sam mislim da sam premalo rupa za protok zraka kod coolera zbušil. BTW. Imam napajanje Frontier ATX-300 (300 W) - jel to kvalitetno napajanje? I dali je dosta za sljedeče komponente : radeon 9550 , HD, CD/RW , DVD ROM , neonka, 3 coolera za kučište , mrežna kartica, 2x 256 RAM ? PS: I jel dobro igleda?( uzmite u obzir da sam prvi put to radil) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor znanosti!
|
druga slika |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
poslozi to kablovinje gdje je jos neonki gdj esu ventovi gdje su fan grilovi?pa nemres to tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor znanosti!
|
ma tomi je sam tak za probu. Kasnije ču malo to estetizirati. Sve kablove ču staviti u plavo . Još ču dodati 2 coolera. Još jednu neonku. Skinut ču prednju stranicu i tam ču još dodati dva coolera. Kupit ču potenciometar za regulaciju brzine cooliča, bit če i grilova.. Samo kad? ![]() Rubove ču pokriti sa plavom izolir trakom.. I kučište ču cijelo ofarbati sa plavim sprejom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
svaki trud se cijeni, tako da bravo. kako su ti i drugi rekli, kablove si poslozi...moglo bi dobro izgledati na kraju...kuciste ofarbaj u neku boju, evo crash ti je predlozio.... i ne zaboravi nas update-at sa novinama koje napravish.... ![]()
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Kantu iznutra obavezno pofarbati. Na ventovima izbušiti kompletno SVE, i onda staviti fan grill, ovako ni nemaš protoka... neonku maknut nekamo u stranu. kablovinje, hmm, vjerujem da svi znaju moj stav šta se toga tiče ![]() i još neke sitnice.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
meni nekak bezveze izgleda to kaj nema nimalo stranice od kompa vec sami plex... ma napravi jos sto ti ostali kazu i bit ce nest... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni se zapravo baš sviđa ovo što je samo pleksi preko cijele stranice, jedino što bi trebao obojati kućište iznutra, u neku crnu, plavu boju, .. također i ostatak case-a.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Doktor znanosti!
|
NaIduči vikend ču imati opet slobodnog vremena pa ču još nekaj napraviti. Ofarbat ču izvana i iznutra plavom bojom . Izbušit ću sve na ventovima ( nisam imao previše vremena ). kupi ću još coolera. Posložit ču kablovanje.Rub di se dotiče pleksi i limarija ču obložiti s nečime ( naj vjerojatnije s izolir trakom (plavom)).I grilove ču si kupiti ca coolere... @kraš009 nisam te baš skužio?! Kablove mislim staviti između DVD i CD/RW ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd da ti objasnim... kada skineš onu drugu stranicu vidjet češ onaj lim na kojemu je matična ploča (samo sa druge strane) i tu provučeš kablove i zaljepiš ih izolirkom za taj lim, one koje ne možeš provući dotle sakri u rupe između optičkih uređaja i poljepi izolirkom da bolje drže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Doktor znanosti!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Doktor znanosti!
|
Hvala na prijedlozima. Pitanje jedno. Kada s prednje strane kučišta skinem masku ima još dva mjesta za coolere tam dole. Jeli se isplati to staviti? Mislim skinuti cijelu prednju straniccu i staviti pleksi te još dva coolera . Mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Doktor znanosti!
|
UPDATE Josh sam kupio 2 coolera( zelena) . U subotu farbanje : ) . Ali sad ima kablova boli glava radi njih. Kak da to sredim? PS moram kupiti baterije za digitalca pa idu i slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
Fora:clap: Su to mozda oni Tt-ovi cooler od 45kn? BTW uskoro cu i ja zavrsiti sa svojim moddingom pa da se malo pokazem hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Doktor znanosti!
|
Hvala. Cooleri su kupljen u chipoteci ( kod kenedijevog ZG ) 35 kn koštaju.Neznam koja su marka. Još malo pa i grilovi idu. Vidio sam da ih ima kupiti u hg spotu , ali koštaju 30 kn komad pa mi je to pre skupo. Jel znate di ima jeftinije? Kak da obojam kučište , pomoču spreja ili kistom ? Naj vjerojatnije če biti crne boje ( izvana i iznutra). |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
|
Samo malo, sta hocete reci da oni najobicniji kruzni kromirani grilovi kostaju 30> kuna??!! Ako je to to sto ja mislim da je onda je stvarno previse... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|