|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Tržnica - obavljeno [locked]
Moj prijedlog ide moderatorima tržnice da se riješenim prodavanjima, kupovanjima, razmjenama zaključa topick. Zna se, ako je zaključani da je stvar riješena i da nema dodatnog gubljenja vremena pregledavajući "riješene" stvari (posebno ako netko nešto traži). Hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
|
Zar se to i ne radi??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Neznam baš, vidjeh prve dvije stranice na prodaja i ne primjetih. Zaključavalo se nekaj kaj se uopće nije smjelo objaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
®
|
Citiraj:
![]() nemogu chamiti cijelo vrijeme ...na tržnici pce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
IP0, slobodno me uputi na temu u kojoj je zavrsena prodaja, a da nije zakljucena da i to napravim. Inace, decki mi znaju poslati i PM da nesto lockam ako slucajno previdim, a ne otvaraju nove teme o tome bazirane na pregledu zadnje dvije stranice.
![]() |
#7 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
A moglo bi se ovako.. kada je neko gotov sa prodajom/kupnjom/razmjenom neka editira naslov. Npr P: A64 3500+ kada proda da editie u P: A64 3500+ OBAVLJENO LOCK Tako bi bilo lakše moderatorima pratiti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
ili da onaj tko je pokrenuo temu , na kraju je moze zakljucati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne mozes sam editirati naslov teme, samo podnaslov... A ionako se treba po pravilima na kraju topica obavijestiti da je stvar rijesena i da moze lock.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ok. Cemu big deal oko toga da je neka tema par sati duze otvorena nakon zavrsene prodaje/kupnje? Ako vidis da je prodano, idi dalje. Pe ne mogu cijeli dan pratiti i lockati. Ajde, bezh. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|