![]() |
Tržnica - obavljeno [locked]
Moj prijedlog ide moderatorima tržnice da se riješenim prodavanjima, kupovanjima, razmjenama zaključa topick. Zna se, ako je zaključani da je stvar riješena i da nema dodatnog gubljenja vremena pregledavajući "riješene" stvari (posebno ako netko nešto traži).
Hvala.. |
Zar se to i ne radi???
|
Neznam baš, vidjeh prve dvije stranice na prodaja i ne primjetih. Zaključavalo se nekaj kaj se uopće nije smjelo objaviti.
|
Citiraj:
nemogu chamiti cijelo vrijeme ...na tržnici pce... |
To se i radi.
|
IP0, slobodno me uputi na temu u kojoj je zavrsena prodaja, a da nije zakljucena da i to napravim.
Inace, decki mi znaju poslati i PM da nesto lockam ako slucajno previdim, a ne otvaraju nove teme o tome bazirane na pregledu zadnje dvije stranice. |
A moglo bi se ovako.. kada je neko gotov sa prodajom/kupnjom/razmjenom neka editira naslov.
Npr P: A64 3500+ kada proda da editie u P: A64 3500+ OBAVLJENO LOCK Tako bi bilo lakše moderatorima pratiti.. |
ili da onaj tko je pokrenuo temu , na kraju je moze zakljucati ;)
|
Ne mozes sam editirati naslov teme, samo podnaslov... A ionako se treba po pravilima na kraju topica obavijestiti da je stvar rijesena i da moze lock.
|
Ok. Cemu big deal oko toga da je neka tema par sati duze otvorena nakon zavrsene prodaje/kupnje? Ako vidis da je prodano, idi dalje. Pe ne mogu cijeli dan pratiti i lockati. Ajde, bezh. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |