|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() ' Sjetih se ovog programa jer sam se nesto zapricao na temu ASCII-a ART-a, Amige...pa do desktop divota. Kako napraviti sa necim sto se odaziva na ime JAVA - desktop "lake efekt" koji ce ostaviti bez daha prvo samog vlasnika pa onda i sve one koji ga vide. Za one koji misle da se radi o nekom pukom aplet-icu sa puke Javica web "razglednice" nek prvo dignu program, pa kad vide ovu divotu ...ostat ce bez komentara od divljenja. Da naglasim , divljenje je Garantirano ![]() Prvo stavite na (samo dok stimate) na small fonts postavke : Display Properties/Advanced ...small fonts. Znam da je to svima jasno, spominjem za svaki slucaj. Nakon toga skinite : GT Ripple Za pocetak je jako tesko sloziti postavke jer jedna komplicira drugu. Za pravu dozu realizma i "gipkosti" a da ne bude pretjerivanje, vec poput prave vode > moja referentna postavka od koje startam i gotovo da se nema sto vise korigirati (za sliku koju upravo dajem) : ![]() Sve ovo je jos nista, ako nema prave vizure koja ce dati zadnji dodir realizma u ovu Desktop zgodu : ![]() Edit (18.07.2006) ...jos jedna predivna vizura za Ripple, samo slozite postavke za pravu dozu gibanja. Povrsina je gotovo savrsena za ovaj posao : ![]() Sa postavkama koje sam dao, adekvatno vasoj rezoluciji samo fino podesite visinu gibanja, sve ostalo je vec u idealu. Najbolje od svega je to sto se ikone mogu sakriti a za masinom normalno i dalje raditi uz ovu divotu i to bez ikakvih penala za zauzece procesora. Upravo je to naj~posebnije za ovaj programcic, zauzece je nepostojece i na masinama od 200 otkucaja ![]() Kad se uzme u obzir "prgavost" JAVE onda veselju nema kraja. Mozete (svakako za prvi put) staviti GT Ripple u startup, a tada ce vas masina pozdraviti na nacin koji ostavlja bez daha ama bas sva-ko-ga ![]() Kad se ovako digne , bez ikona, samo aplet sa ovom slikom. Nema sanse ni da Bill-ov sogor zna koji je to OS ![]() Obavezno u tom slucaju stavite opciju skrivanja ikona da efekt bude potpun. Program koji je bio dugo tajna za mnoge vise nije, koristim ga vec godinama i nesto slicno ne vidjeh jos. Sudeci po komentarima par PCE-asa koji su ga jos veceras vidjeli...efekt divljenja siguran. Uzivajte. PS: Autor slike koju sam stavio je Wundertalent grafike : Ian Anderson kojem je nazalost site spusten vec neko vrijeme, nadam se da ce se ponovo vratiti, kako bi i dalje odusevljavao ljude svojim radovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Danke danke danke : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Instalirao bih si to ali ne želim ostati bez daha. Ali kad kupim bronhi pogledat ću kaj to je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hmm, nice, sada se opet idem igrat u Bryce-u da si napravim poštenu pozadinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn takodjer nista posebno... ![]() Uglavnom probao sam i vjerovatno je super za ljude koji imaju prirodu na desktopu ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Stvar vjerojatno kolje proc.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Radi odlično , što se gibanja slike tiče bilo koji dio slike se može ili se ne mora gibati. Ljenjivci proučite opcije prije kritike. U svakom slučaju fala Visage što ukaže na ovaj programćić:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Što onda vrti animaciju ako ne prolazi kroz proc ?
![]() |
#18 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo da ne opterećuje proc nije istina.. upalite task manager, i pogledajte CPU usage od gtripple.exe.. skače od 15 do 30% ali to samo dok se vidi desktop, čim se desktop"prekrije" s nekim programom, da se ne vidi više, onda ne opterećuje ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne znam, meni ne troši više od 3% na desktopu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je isto 0% zauzece |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
odlicno zgleda sve,stvarno mi se svidja,program je super,hvala visage jos jednom : goood :
![]() |
#29 |
Premium
|
crni jel trese guzicama? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005