|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Stiga mi Dell 2007WFP
Monitor je kao šta svi pričaju......... do jaja : sweating Kad sam ga upalio...... i vidio boje........... : nuts : I pogledam iza monitora ono rev. A01. mislim se ja u sebi: e odlično to je ona sa riješenim banding problemom. I stvarno ni traga bandingu ![]() I veselim se ja tako još malo dok nisam resetira komp par puta i onda je nastalo sranje!!! : Machineg Upalim oblivion kad ono u uvodnoj animaciji koja ima crnu pozadinu DEAD pixel ![]() ![]() Pa dobro koliko ja moram pljunit para da bi dobijo monitor bez zasranih pixela?? :| Nevidi se na bijeloj površini jer je bijeli, ali nevidi se ni na crvenoj,zelenoj i žutoj, ali zato plava i crna ![]() Probao sam sa programom Undead pixel, ali ništa. ![]() ima li iko ikakvu ideju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Reci da nisi zadovoljan i trazi pare nazad, pa kupi negdje drugdje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo da se javim ,ja imam taj monitor i pre mocan je sve super,sve 5!nemoj razmisljati ako je dead pixel vracaj to odmah..neka ti vrate pare i kupi novi..pozdrav..
Amd Athlon x2 4400+ water cooling Zalman Reserator MBO ABIT KN9 SLI, nForce 570 SLI Dell 2007WFP Flat Panel Monitor LCD 2x1 gb crosshair XL PRO TCCD//2x250gb Segate 2x7800GT =512 Mb Gigabyte (SLI) OCZ 700W GameXStream ATX2 G5//Stellpad 4d mousepad Creative Platinum Pro//Creative Megaworks 5.1THX 500w |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj na tom mjestu malo čvrknut monitor, kao da daješ "čvoku", možda upali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
Istina... predivan i premoćan ali taj dead pixel me : giljotin Vratio bi ja njega ali ne znam jel toleriraju 1 dead pixel. : sweating |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spiderpig
|
čuo sam se sa vranogom i kaže da to ne ulazi u garanciju. Iskreno sad me i ne hebe toliko. ![]() Ipak je samo jedan a skroz je mali i srećom vidi se sam na crnoj pozadini i malo slabije na plavoj. Preživit ću ![]() Napravit ću mali review pa javim i pokažem to crknuto govno. EDIT: Widescreen je zakonnnnnnnnnnn ![]() Sve je tako dugo i ima plenty of prostora. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
? :burn: Citiraj:
Ne ulazi u garanciju? Hmm... sto kaze www.dell.com?
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Spiderpig
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() nalazi se otprilike: ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Pitao sam vranoge(gorana) i kaže da 1 pixel ne ulazi u garanciju čak ni na 30" modelu. : suicide Ali stvarno sve mi manje i manje smeta. Zapravo nevidim ga dok ne pokrenem oblivion uvodnu animaciju ![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|