![]() |
Stiga mi Dell 2007WFP
Monitor je kao šta svi pričaju......... do jaja : sweating
Kad sam ga upalio...... i vidio boje........... : nuts : I pogledam iza monitora ono rev. A01. mislim se ja u sebi: e odlično to je ona sa riješenim banding problemom. I stvarno ni traga bandingu :) I veselim se ja tako još malo dok nisam resetira komp par puta i onda je nastalo sranje!!! : Machineg Upalim oblivion kad ono u uvodnoj animaciji koja ima crnu pozadinu DEAD pixel :fuming: :fuming: Pa dobro koliko ja moram pljunit para da bi dobijo monitor bez zasranih pixela?? :| Nevidi se na bijeloj površini jer je bijeli, ali nevidi se ni na crvenoj,zelenoj i žutoj, ali zato plava i crna :( Probao sam sa programom Undead pixel, ali ništa. :( ima li iko ikakvu ideju?? |
Reci da nisi zadovoljan i trazi pare nazad, pa kupi negdje drugdje ;)
|
Evo da se javim ,ja imam taj monitor i pre mocan je sve super,sve 5!nemoj razmisljati ako je dead pixel vracaj to odmah..neka ti vrate pare i kupi novi..pozdrav..
|
Probaj na tom mjestu malo čvrknut monitor, kao da daješ "čvoku", možda upali...
|
Citiraj:
Istina... predivan i premoćan ali taj dead pixel me : giljotin Vratio bi ja njega ali ne znam jel toleriraju 1 dead pixel. : sweating |
čuo sam se sa vranogom i kaže da to ne ulazi u garanciju. Iskreno sad me i ne hebe toliko. :)
Ipak je samo jedan a skroz je mali i srećom vidi se sam na crnoj pozadini i malo slabije na plavoj. Preživit ću ;) Napravit ću mali review pa javim i pokažem to crknuto govno. EDIT: Widescreen je zakonnnnnnnnnnn :D Sve je tako dugo i ima plenty of prostora. ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
? :burn: Citiraj:
Ne ulazi u garanciju? Hmm... sto kaze www.dell.com? |
Citiraj:
Citiraj:
nalazi se otprilike: http://img291.imageshack.us/img291/1...ontviewuz7.jpg Citiraj:
Citiraj:
Pitao sam vranoge(gorana) i kaže da 1 pixel ne ulazi u garanciju čak ni na 30" modelu. : suicide Ali stvarno sve mi manje i manje smeta. Zapravo nevidim ga dok ne pokrenem oblivion uvodnu animaciju :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |