PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Stiga mi Dell 2007WFP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42885)

Smartguy 15.07.2006. 01:03

Stiga mi Dell 2007WFP

Monitor je kao šta svi pričaju......... do jaja : sweating

Kad sam ga upalio...... i vidio boje........... : nuts :

I pogledam iza monitora ono rev. A01. mislim se ja u sebi: e odlično to je ona sa riješenim banding problemom. I stvarno ni traga bandingu :)

I veselim se ja tako još malo dok nisam resetira komp par puta i onda je nastalo sranje!!! : Machineg

Upalim oblivion kad ono u uvodnoj animaciji koja ima crnu pozadinu DEAD pixel :fuming: :fuming:

Pa dobro koliko ja moram pljunit para da bi dobijo monitor bez zasranih pixela?? :|

Nevidi se na bijeloj površini jer je bijeli, ali nevidi se ni na crvenoj,zelenoj i žutoj, ali zato plava i crna :(

Probao sam sa programom Undead pixel, ali ništa. :(

ima li iko ikakvu ideju??

Fleks 15.07.2006. 01:20

Reci da nisi zadovoljan i trazi pare nazad, pa kupi negdje drugdje ;)

Torrnado 15.07.2006. 02:20

Evo da se javim ,ja imam taj monitor i pre mocan je sve super,sve 5!nemoj razmisljati ako je dead pixel vracaj to odmah..neka ti vrate pare i kupi novi..pozdrav..

domy_os 15.07.2006. 06:22

Probaj na tom mjestu malo čvrknut monitor, kao da daješ "čvoku", možda upali...

Smartguy 15.07.2006. 09:47

Citiraj:

Autor Torrnado
Evo da se javim ,ja imam taj monitor i pre mocan je sve super,sve 5!nemoj razmisljati ako je dead pixel vracaj to odmah..neka ti vrate pare i kupi novi..pozdrav..

Istina... predivan i premoćan ali taj dead pixel me : giljotin

Vratio bi ja njega ali ne znam jel toleriraju 1 dead pixel. : sweating

Smartguy 15.07.2006. 12:58

čuo sam se sa vranogom i kaže da to ne ulazi u garanciju. Iskreno sad me i ne hebe toliko. :)

Ipak je samo jedan a skroz je mali i srećom vidi se sam na crnoj pozadini i malo slabije na plavoj. Preživit ću ;)

Napravit ću mali review pa javim i pokažem to crknuto govno.

EDIT: Widescreen je zakonnnnnnnnnnn :D
Sve je tako dugo i ima plenty of prostora. ;)

Mar 15.07.2006. 14:26

Citiraj:

Autor Smartguy
I pogledam iza monitora ono rev. A01. mislim se ja u sebi: e odlično to je ona sa riješenim banding problemom. I stvarno ni traga bandingu :)

A super, bljuznes masne pare za fancy monitor i jos "dobijes" banding kao bonus - Quality control, nema sta!

Citiraj:

Autor Smartguy
I veselim se ja tako još malo dok nisam resetira komp par puta i onda je nastalo sranje!!! : Machineg
Upalim oblivion kad ono u uvodnoj animaciji koja ima crnu pozadinu DEAD pixel :fuming: :fuming:

To nije dead pixel - dead je kad je crne boje, odnosno kad nije upaljen. BTW gdje se nalazi?

Citiraj:

Autor Smartguy
Pa dobro koliko ja moram pljunit para da bi dobijo monitor bez zasranih pixela?? :|

3400kn za Philips
? :burn:

Citiraj:

Autor Smartguy
Nevidi se na bijeloj površini jer je bijeli, ali nevidi se ni na crvenoj,zelenoj i žutoj, ali zato plava i crna :(

Super za gledanje filmova - pogotovo mračnijih : suicide

Ne ulazi u garanciju? Hmm... sto kaze www.dell.com?

Smartguy 15.07.2006. 14:52

Citiraj:

Autor Mar
A super, bljuznes masne pare za fancy monitor i jos "dobijes" banding kao bonus - Quality control, nema sta!

Monitor je odličan ali ***************iga dogodi se i na najboljima da ima s***************anih pixela. Osim naravno na 970P. :burn:

Citiraj:

Autor Mar
To nije dead pixel - dead je kad je crne boje, odnosno kad nije upaljen. BTW gdje se nalazi?

Ok onda je stuck pixel :)
nalazi se otprilike:
http://img291.imageshack.us/img291/1...ontviewuz7.jpg

Citiraj:

Autor Mar
3400kn za Philips
? :burn:

Della sam si odabrao davnih dana i čak sa ovim fucked up pixelom nežali nofce. ;)

Citiraj:

Autor Mar
Super za gledanje filmova - pogotovo mračnijih : suicide

Ne ulazi u garanciju? Hmm... sto kaze www.dell.com?

Kad sam upalio satelitsku iznenadio sam se koliko dobro izgleda. Pa ti pričaj šta oćeš.
Pitao sam vranoge(gorana) i kaže da 1 pixel ne ulazi u garanciju čak ni na 30" modelu. : suicide

Ali stvarno sve mi manje i manje smeta. Zapravo nevidim ga dok ne pokrenem oblivion uvodnu animaciju :p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18.