|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
S3 dx10 GPU?
Hexus ima (barem misli da ima) slike inženjerskog primjerka s3-jeve dx10 kartice... http://www.hexus.net/content/item.php?item=6155 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hm... S3 u zadnje vrijeme uvjek iznenadi sa svojim grafama, ali samo na papiru, teoretski su puno brže od konkurencije(bar tako piše) ali ih ubiju katastrofalni driveri inače ova podrška za PS 4.0 mi nejde u glavu, pa kako su to testirali? ako ima par razvojnih aplikacija koje mogu koristiti ps 4.0 inače kartica mi djeluje nekako prazno... pitaj Boga dal to uopće i radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hm.. nadajmo se da ce nesto proizaci iz tih glasina i da napokon krenu u pokrivanje Europskog trzista. S3 Chrome S27 se prodaje po SAD-u i Aziji a dici se malom potrosnjom uz performanse 6600, driveri su malo uznapredovali od onih kakve su prije imali a ima i modanih. Po izgledu djeluje da nastavljaju tradiciju dx9 Chrome serije sto se tice potrosnje i zagrijavanja. Gura se S3 pomalo, mozda jednog dana postane i 3 "igrac".
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL ![]() Jel samo meni izgleda malo čelavo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn fali mi lagano drugi dvi ![]() ali dao Bog da s3 konacno udje u igru i da malo zagrize u nvidiu i atija tak da mi profitiramo ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Da bar zazivi konkurencija... Vise je dosta nabijanja cijena u nedogled... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
karcica na sebi ima sve komponente mora imat...to sto je gola ili popunjenija nema puno veze(tak je zamisljena i tak treba radit)...i kakve veze ima pce s time sto je "gola" pcb ti je ono plasticno na sto se leme komponente(posebnim postupcima se oblikuje bakar ili neki drugi vodic)..viseslojni itd necemo sad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sasvim dosta... da mogu imat neku malo jaču od 6600 koja se niš ne grije meni dosta... pasiva rulz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Zanimljiva i ocekivana politika propale firme kada su u pitanju graficke kartice,pocet ce proizvodit DX10 graficke kartice prije Nvidie i Ati-a,ubrat ce tu nesto love a onda ce kada izadje prva nvidia ili ati ostat gorak okus kupcima koji su si je priustili,jer ce ta nvidia/ati sigurno biti za 5 klasa brza/bolja graficka kartica.
![]() |
#15 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja bi definitivno volio vidjeti S3 da uspije. Ovaj duopol NV-ATI nam donosi "blagodati" poput kartica od 5000kn koje se griju beskonačno ![]() Nije se lako probit izmedju 2 diva (kao i VIA u cpu-ima), al ako bude sreće možda i bude nešto.
![]() |
#16 |
music freak
|
..ma i da uspiju to je lutrija sa driverima,igram na sigurno ![]()
![]() |
#18 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
e vidiš ova činjenica mene strašno nervira... ATI i Nvidia izbacuju grafičke kartice koje koštaju ko svetog petra kajgana... čovječe, za cijenu jedne high end grafe se složo kompletna solidna konfiguracija... zar nije to, blago rečeno, blesavo?! peru se novci nevjerojatno..... porez na budale |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |