|
![]() |
#1 |
Guest
|
di ima kupit tekući metal
a? ne treba mi puno, ono tuba jedna.... samo hitno odgovarajte želim to kupiti još danas pa da mogu montirati hladnjak |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Chipoteka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledaj negdje u ducanu sa bojama i lakovima, naravno malo vecem, boljem... Ja sam vidio tekuci metal, i dvokomponentno ljepilo cak... Duplo vise od onog zalmanovog, a kosta 30 i nekaj krznenih...
![]() |
#5 |
Guest
|
a puno mi je 65kn.... i to je srebro, a ja reko metal.... ili može i to poslužiti? gugl mi je pljuno ovo http://www.geoteh.com/brtvilailjepila.htm i ja se već spremao tamo poć kad uočim veleprodaja..... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Čekaj, za što ti treba tekući metal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
aha, ljudi srebro nije metal. ko bi rekao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Tekući metal se upotrebljava kao mehaničko ljepilo, dakle, kad imam dva komada metala ili nečeg sličnog koje trebam spojiti. Tekuće srebro služi kad trebam električki spojiti nešto na tiskanoj pločici. Sad, ja sam mislio da radi neki volt-mod, a ne da trebaš zalijepiti, ne znam, držač od coolera koji ti je pukao. I da, potrgao sam se na ono da srebro nije metal... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
treba mi za ovo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42217 , i sudeći prema gornjem postu srebro nemože poslužiti...znam ja da je srebro metal... ništa, idem sad prvo po zalmana pa tražiti dućane boja i lakova i onda po šarafe..... |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda sam ćorav, ali nigdje ne vidim da piše da treba baš tekući metal i da srebro nije dobro za to. Šta fali običnoj termalnoj pasti? Ionako mora samo prenositi toplinu s čipa na cooler.
![]() |
#13 |
Guest
|
Ajde polagano. Za što točno ti treba tekući metal? Što trebaš lijepiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
i obiđoh sve boje i lakove u onoj ulici kad se ide od cibone prema linksu, samo jedan dućan ga imo ali 75kn i nije u tubi..... sad još idem u jedan u trnskom i ak nema tamo onda mi preostaje samo jakuševac sutra il u nedjelju.... panzer di si ti to vidio za 30kn? edit: e da, pevec ili hausbau |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Dvokomponentno je tam oko 30kn ak se ne varam... Ici cu jedan dan sad pa ti javim tocno kolko kaj kosta... Ima i tekuci metal, to sam ziher, samo nisam vidio kolko kosta... ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
evo našo ja tekući metal i postavio sve, sad se treba sušit par sati, pa ćemo vidit valja li taj rezani freezer. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|