|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
POLUDJELI WINDOWSI!!!!!!!!!
upalim ja komp i odjednom se pojavi windows box i traži me lozinku!?! ne upišem lozinku,nego stisnem ok- i sve radi normalno! poslije idem gasiti komp...........kliknem START kad se opet pojavi win. box.............tj. nisu mi više one 3 klasične ikone (restart,stand by,shut down)........nego mi se uvijek pojavljuje taj win. box pa onda moram birati što ću od tog,samo tu još ima i hybraneid, a kad ga palim traži tu neku nepostojeću lozinku! KAKO DA GA VRATIM DA ME NE TRAŽI NIKAKVU LOZINKU KAD GA PALIM I KAD GA GASIM DA BUDU ONE 3 STANDARDNE LIJEPE IKONICE, A NE NIKAKAV PROZOR?!??? PUNO HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pozvat ću se na viši rank, iako znam da ga nemam, haha, imala sam slično, i reko fish formatiraj mala, ja reko a šta je to, on veli da je nešto nt, da mi xp nije povukao sve fajlove pri instalaciji, i ja reko dobro, i reinstalirala.. ionak sam još imala tonu problema uz to .... pain in the ass (sutra će ti netko 100% doći sa boljom i detaljnijom dijagnozom, no imam potrebu pokušat pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Control panel...user tools...seleck logg on and off settings...use the welcome screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start -> Control Panel -> User Accounts -> Change the way users log on or off -> kvačina na Use the Welcome screen -> Apply Options EDIT: Brb...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
: stoopid Kako zakon, ja sam jedina na ovom svijetu koja je zbog toga išla format muahahahahhaha : goood ::clap: : goood : (napominjem, bilo je inače i još gadnih stvari u winsima, nije to bio jedini problem...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ako su te gadne stwarni kao owa, bolje upitaj prije formatiranja...hehehe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
TweakUI. Možeš naštimati da te vindoze ništa ne pitaju prilikom dizanja već direktno dignu određenog usera.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hebiga, malo sam se spetljao. Htio sam reći da se pomoću njega može naštimati da vindoze direktno dignu određenog usera bez da pitaju ikakvu šifru. Jel' sad bolje, killeru?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
svima hvala! a posebno hvala Ladybug ![]() problem je bio što je moj "dragi" brat uspio uključit client services for netware-i to je onemogućavalo ikakvu promijenu! tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ak oces zgasit da te pita pass kad upadas u win win button+r => control userpasswords2 => odaberi, makni kvacicu sa "users must enter username and password to log on", ok i potvrdi svoj pass i to je to i da, nije "hybraneid" nego "hibernate" a mozes ga ugasit u cpanel => power managment i nije "windows box" nego "dialog box" ![]() uzivaj u ne-formatiranim vindouzima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
dobro si i rekao a ja sam samo dodao ime toga kako se to zove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
![]() Ma znam da se ne piše tako,al bio sam iziritiran pa nisam baš obraćao pažnju na pravopis....... ![]() svima pozdrav,a posebno ladybug ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|