PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   POLUDJELI WINDOWSI!!!!!!!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39790)

naftaš 22.05.2006. 23:23

POLUDJELI WINDOWSI!!!!!!!!!

upalim ja komp i odjednom se pojavi windows box i traži me lozinku!?!
ne upišem lozinku,nego stisnem ok- i sve radi normalno!

poslije idem gasiti komp...........kliknem START kad se opet pojavi win. box.............tj. nisu mi više one 3 klasične ikone (restart,stand by,shut down)........nego mi se uvijek pojavljuje taj win. box pa onda moram birati što ću od tog,samo tu još ima i hybraneid, a kad ga palim traži tu neku nepostojeću lozinku!

KAKO DA GA VRATIM DA ME NE TRAŽI NIKAKVU LOZINKU KAD GA PALIM I KAD GA GASIM DA BUDU ONE 3 STANDARDNE LIJEPE IKONICE, A NE NIKAKAV PROZOR?!???

PUNO HVALA!

Ladybug 22.05.2006. 23:33

pozvat ću se na viši rank, iako znam da ga nemam, haha, imala sam slično, i reko fish formatiraj mala, ja reko a šta je to, on veli da je nešto nt, da mi xp nije povukao sve fajlove pri instalaciji, i ja reko dobro, i reinstalirala.. ionak sam još imala tonu problema uz to .... pain in the ass
(sutra će ti netko 100% doći sa boljom i detaljnijom dijagnozom, no imam potrebu pokušat pomoći :)

TomG 22.05.2006. 23:35

Control panel...user tools...seleck logg on and off settings...use the welcome screen

McG 22.05.2006. 23:41

Idi u Control Panel >User Accounts> Change The Way Users LogOn... i napravi kak je prikazano na slici, tj. uključi Welcome Screen....trebalo bi riješiti problem.
http://www.imagesforme.com/thumbs/7136Classic LogOn.JPG

EDIT: Tomy no.1 me pretekel: hello2 :

domy_os 22.05.2006. 23:43

Start -> Control Panel -> User Accounts -> Change the way users log on or off -> kvačina na Use the Welcome screen -> Apply Options

EDIT: Brb...

Ladybug 22.05.2006. 23:47

: stoopid
Kako zakon, ja sam jedina na ovom svijetu koja je zbog toga išla format muahahahahhaha : goood ::clap: : goood :

(napominjem, bilo je inače i još gadnih stvari u winsima, nije to bio jedini problem...)

TomG 23.05.2006. 00:09

ako su te gadne stwarni kao owa, bolje upitaj prije formatiranja...hehehe...

coconut 23.05.2006. 07:53

TweakUI. Možeš naštimati da te vindoze ništa ne pitaju prilikom dizanja već direktno dignu određenog usera.

thuNdeR 23.05.2006. 16:55

Citiraj:

Autor coconut
TweakUI. Možeš naštimati da te vindoze ništa ne pitaju prilikom dizanja već direktno dignu određenog usera.

to se zove hibernacija;)

coconut 23.05.2006. 17:37

Hebiga, malo sam se spetljao. Htio sam reći da se pomoću njega može naštimati da vindoze direktno dignu određenog usera bez da pitaju ikakvu šifru.
Jel' sad bolje, killeru?

naftaš 23.05.2006. 19:20

svima hvala!

a posebno hvala Ladybug ;) !

problem je bio što je moj "dragi" brat uspio uključit client services for netware-i to je onemogućavalo ikakvu promijenu!

tnx!

mat 23.05.2006. 22:47

ak oces zgasit da te pita pass kad upadas u win
win button+r => control userpasswords2 => odaberi, makni kvacicu sa "users must enter username and password to log on", ok i potvrdi svoj pass i to je to

i da, nije "hybraneid" nego "hibernate" a mozes ga ugasit u cpanel => power managment
i nije "windows box" nego "dialog box" :)

uzivaj u ne-formatiranim vindouzima :D

Ladybug 23.05.2006. 23:15

Citiraj:

Autor naftaš
posebno hvala Ladybug ;) !

ma nema na čemu, dušo, doslovno :o

thuNdeR 24.05.2006. 15:14

Citiraj:

Autor coconut
Hebiga, malo sam se spetljao. Htio sam reći da se pomoću njega može naštimati da vindoze direktno dignu određenog usera bez da pitaju ikakvu šifru.
Jel' sad bolje, killeru?

dobro si i rekao a ja sam samo dodao ime toga kako se to zove;)

naftaš 24.05.2006. 20:18

Ma znam da se ne piše tako,al bio sam iziritiran pa nisam baš obraćao pažnju na pravopis.......:)

svima pozdrav,a posebno ladybug ;) !

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52.