|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Moje kučište
jer valja ovo išta?? ak neko ima prijedloge nek kaže komentari?? http://img215.imageshack.us/my.php?i...32000678vb.jpg http://img215.imageshack.us/my.php?i...32000683rm.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Nice work |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nice samo ja mislim da bi sonic tower dosao ko narucen ![]()
![]() |
#4 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma ne mogu to gledat...TT CoolerGiant u Stackeru...bogohulje... edit : i ne kužim svrhu onog drugog fana. Jesi li probao sa njim i bez njega? Također ne kužim potrebu za tolikim fanovima kad je evidentno da kućište držiš otvorenim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
čovjek si je dao truda i svaka čast....: roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Giant je ostao još iz starog kućišta pa sam ga ostavio jer nisam imo para za novo a ova dva bijela venta sam stavio jer mi je bilo dosadno a ispalo je da osim toga kaj fora izgledaju pala mi je i temp na proc za 2 C. a unutra je msi 875 neo p p4 3.2@3.96 2x512 MB kingmax hc ddr 500 radeon 9600 xt 560/655 (skuplja se za novu) seagate sata 160 gb hiper 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
dobro je, nije loshe. dalo bi se josh malo srediti te kablove, ali nije loshe. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
super je ,swida mi she... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dečki, ja ne vidim što je ovdje dobro i što bi se tu nekome trebalo sviđati. Koncept sa ova dva venta+vent na cooleru je po meni bespotreban. Ova dva venta dolje su totalno bespotrebni (još k tome 8 cm). Kućište je otvoreno, čemu služe ti silni ventovi!? TT CoolerGiant je u kompu...kažeš da buči, ali da se navikneš. Gdje su ti prekidači ili potenciometri? Nisi stavio u razinu procesora 4u3 modul tako da imaš jednu kontinuiranu struju zraka... Jednostavno ne vidim JEDNU dobru stvar ovdje napravljenu, a onaj kome se to sviđa, neka malo razmisli o svojim kriterijima. NHF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ona dva venta dole su nepotrebna, Enevtalno d anapavuiš duct pa da upuhu zrak unutra. na proc bi s onakvom konfigiracijom ventova išoa neki coole rtipa Sonic Tower ili Zalmn 700 jer je visok i vvetnovi onda imaju smisla. "cooler" na grafi neću komentirati.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
dalo bi se jos cablovinje slozit malo bolje a i ti venti meni sucksaju |
![]() |
![]() |
|
|