![]() |
Moje kučište
jer valja ovo išta??
ak neko ima prijedloge nek kaže komentari?? http://img215.imageshack.us/my.php?i...32000678vb.jpg http://img215.imageshack.us/my.php?i...32000683rm.jpg |
Nice work
|
nice samo ja mislim da bi sonic tower dosao ko narucen :D
|
Lijepo:)
|
Pohvala: goood :
|
cool...a koja je mašina unutra?
|
Ma ne mogu to gledat...TT CoolerGiant u Stackeru...bogohulje...
edit : i ne kužim svrhu onog drugog fana. Jesi li probao sa njim i bez njega? Također ne kužim potrebu za tolikim fanovima kad je evidentno da kućište držiš otvorenim. |
Citiraj:
čovjek si je dao truda i svaka čast....: roller : |
Giant je ostao još iz starog kućišta pa sam ga ostavio jer nisam imo para za novo
a ova dva bijela venta sam stavio jer mi je bilo dosadno a ispalo je da osim toga kaj fora izgledaju pala mi je i temp na proc za 2 C. a unutra je msi 875 neo p p4 3.2@3.96 2x512 MB kingmax hc ddr 500 radeon 9600 xt 560/655 (skuplja se za novu) seagate sata 160 gb hiper 400W |
dobro je, nije loshe.
dalo bi se josh malo srediti te kablove, ali nije loshe. :) |
meni se cini da to buci...
|
Citiraj:
|
kako si napravio taj "stalak" za ovaj cooler nad memom?
|
super je ,swida mi she...
|
Dečki, ja ne vidim što je ovdje dobro i što bi se tu nekome trebalo sviđati.
Koncept sa ova dva venta+vent na cooleru je po meni bespotreban. Ova dva venta dolje su totalno bespotrebni (još k tome 8 cm). Kućište je otvoreno, čemu služe ti silni ventovi!? TT CoolerGiant je u kompu...kažeš da buči, ali da se navikneš. Gdje su ti prekidači ili potenciometri? Nisi stavio u razinu procesora 4u3 modul tako da imaš jednu kontinuiranu struju zraka... Jednostavno ne vidim JEDNU dobru stvar ovdje napravljenu, a onaj kome se to sviđa, neka malo razmisli o svojim kriterijima. NHF. |
Ona dva venta dole su nepotrebna, Enevtalno d anapavuiš duct pa da upuhu zrak unutra.
na proc bi s onakvom konfigiracijom ventova išoa neki coole rtipa Sonic Tower ili Zalmn 700 jer je visok i vvetnovi onda imaju smisla. "cooler" na grafi neću komentirati. |
dalo bi se jos cablovinje slozit malo bolje a i ti venti meni sucksaju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27. |