|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Outlook i yahoo
Zasto mi neda da primam u outlooku e-mailove s yahoo-a... kako da ga podesim za to... vec sam se dosta namucio pa bi vas ostale pametnije pito za savjet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Treba ti program YPOPs! i postavke stavi ovako: - incoming server: localhost - incoming user name: kao kad se logiraš preko weba - outgoing server: 127.0.0.1, port 25 - outgoing user name: username@yahoo.com Kolko se sjećam, meni je ovak radilo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemam pojma, to sam koristio prije nekih pol godine tak da ne znam kak je danas...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko ja znam, naplata je već dulje vrijeme za korištenje pop servera. zato je gmail besplatan ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Preko yahoo.co.uk se moze dobiti besplatni POP ako se ukljuci dobivanje marketinskih poruka (spam jednom mjesecno). Mora se i registrirati preko njih.
![]() |
#8 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Evo sve mi radi kad sam onaj programcic odozgo instaliro.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|