|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Čudan prozor spybota i radlight adware
Kada se nešto mijenja u registru tada mi spybot skrene pažnju na to (u redu to i želim), ali prozor na kojem mi to pokazuje izgleda čudno (kao na zakačenoj slici). Shvatio sam koje dugme znači "jes" a koje "nou", ali ne znam zašto to izgleda tako. Da li je to neki bug u programu ili šta već??? Drugo pitanje je vezano za radlight. Spybot mi pože da ima neki adware u njemu. Koliko je taj adware opasan i da li taj program treba koristiti ili ne? (radlight dabome). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
valjda je neki bug u samom programu, inache osobno ne koristim taj resident shield. shto se tiche radlighta, nisam chuo da ima kakvih spawarea vezanih uz njega, no imho, postoje i bolji playeri od njega. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Radlight je dolazio sa spywareom, bar u vrijeme dok sam ga isprobavao ali sad vidim na stranici da se kunu kako su spyware free. Ovako je to prije bilo: http://tinyurl.com/799ak Installs SaveNow. NewNet is also installed and performs a great deal of damage to your internet connection. The sporder.dll is installed on your computer with the newdotnet3_36.dll. Winsock entries are adjusted and not fixed after un-install, re-connecting after an un-install would be difficult. Additionally Ad-Aware files and registry entries are removed. The uninstaller does not perform all functions required for a full uninstall. Ali sad se kunu da nema nista ![]() http://softpedia.com/progClean/RadLi...lean-5692.html
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ne znam chemu im to uz obichan player...
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
bye bye radlight btw moja verzija je bila 3.03 a savenow opciju se moglo isključiti kada se instalira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|