|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
na dolaze mailovi, sanduk pun?
Pozz ekipa na t-com mail adresim već tjedan dana ne dolaze mailovi. i u outlook (pc)i blue mail (mob). Postavke kod mene nisu dirane, probao poslati sa gmail adrese i javlja grešku, kao pun sanduk na poslužitelju. Kako to riješiti? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne razumijem pitanje. Kakve veze ima mail adresa s aplikacijom? Imaš email adresu tipa ime.prezime@tcom.hr (karikiram). Tu istu imaš složenu na PC-u na Outlooku i na Blue mail aplikaciji na mobu? Ista mail adresa? Aplikacija nema veze s mailom samim, aplikacija samo učitava mailove, tj. to je alat za slati/primati mailove. Zapunio si prostor. Svaka mail adresa ima određeni prostor za pohranu, kreni brisati mailove. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba označiti u postavkama da mailove ne sprema na svoj server nego da ih prosljeđuje korisniku. Onda ti se mailbox neće zapuniti.
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Koristi POP gdje je označeno da mailovi ostaju na serveru. Tcom nema IMAP. Odi u postavke maila i makni kvačicu da mailovi ostaju na serveru.
|
|
|
#6 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Ili vidi da se nekako spojit na njihov server. Vidi s podrškom od tcoma. Puno toga su oni mijenjali da više ne znam kaj se mora. I da, kreiram negdje drugdje mail (gmail, outlook, yahoo) pa budeš lakše disao i svima s kojima si kontaktirao pošalji da ih objavještavaš za novi mail.
|
|
|
|
#7 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
hvala svima ali taj mail koristim od 2000. godine, dodsad niakd problema, mailove redovito brišem i prazim "deleted" folder - nikad nisam trebao mijenjati postavke servera. @superunknown - ja nemam te opcije na "moj telekom" profilu, možda je to za vlasnike tel. linije (ja nisam vlasnik) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
evo ti hint - IMPORTIRAJ taj mail u gmail. kakav crni outlook ... tamo podesiš cijeli account od tcoma (unutar gmaila) i kad šalješ mail, podesiš da ga šalješ sa tcom adrese KROZ gmail, i sve ulazno ti ostaje na gmailu. s vremenom napraviš migraciju na gmail. ne treba ti ni outlook više, ni blumail, ništa. imaš gmail i vozi, na bilo kojem kompu i na bilo kojem mobu di se prijaviš sa tim gmail accountom. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Pa...kontaktiraj Telekom kako je vec receno ili se obrati vlasniku linije...ne kuzim gdje je tu problem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Postoji šansa da će mu trajno deaktivirati taj mail ako nije aktivni korisnik T-Coma ali i sada mu je više neupotrebljiv tako da nema što izgubiti. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |