|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Problem s Win XP
Ovako,imam u firmi komp koji niej bootao u windoze,krenuo sam u instalaciju drugog OS-a ali u drugi folder kojeg sam nazvao Windows1,medjutim instalaciju nije bilo moguce izvrsit iz xxx razloga ali nije u tome problem.Postojeca instalacija,ona zbog koje se islo u instalaciju nove u drugom folderu sada radi i boota normalno nakon malo cackanja po disku,stavio sam ga kao slave i malo ocistio,sada boota,ali sada mi vise nije primarni OS taj koji boota nego onaj koji je "zapeo" prilikom instalacije,i kad upalim komp imam 2 sekunde vremena za odabirom koji OS cu bootat,u suprotnom boota neuspjesnu instalaciju i javlja error,restart jedino rjesenje,i onda odabrat OS kojeg ne boota automatski nego ga moras rucno u 2 sec izabrat,posto kompjuter sluzi za posao,dakle za kolege,ja bi to volio maknut s boot ekrana posto je neispravan i posto je nemoguce bilo sta s njim napravit,nastavit instalaciju ne mogu ni nish,u windowsima sam rucno izbrisao folder "Windows1" ali i dalje automatski ako ne reagiram odabere tu neispravnu boot opciju windowsa Ideje?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start -> Run -> boot.ini -> OK i tu nam postaj šta piše u datoteci.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam problem koji nisam sam uspio riješititi i nadam se da će te mi vi pomoći. Imam dvije partivije na disku i na onoj drugoj (d) imamo sam jedan folder na koji sam stavio "Encrypt contents to secure data" i nakon što su mi se Win srušili, ja sam normalno formatirao samo c i tamo digao nove (win) tako da mi neki podaci ostanu na disku u drugoj particiju sačuvani. E sad je problem u tome što nemogu pokrenuti te podatke, izbrisati ih, ni skinuti enkripciju. Šta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Sto bi ti htio ? Ako ti netrebaju formatiraj tu d particiju....
![]() |
#7 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
A ako ti trebaju podatci digni negu live linux distribuciju (tipa Ubuntu) koja ima podrsku za citanje NTFS file systema i backupiraj bitne podatke pa tek onda formatiraj..
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Dali je moguće kako bez linuxa, ako ne gdje da ih nabavim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() FAO Travis: kada slijedeći puta budeš imao problem, otvori poseban thread. hijacking tuđih threadova nije kulturan i korektan. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|