|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Umro ADSL Modem:(
I tako vec drugi dan za redom meni ne svjetli DSL link lampica ukleta (radi se o LAN modemu), dofuram od frenda isti i šljaka (siemens sa onom plavom naljepnicom), sve 5. Dakle moj je mrtav... Probal sam i sa resetom al ne reagira nis... Problem 1: Istekao ugovor od 12 mjeseci (nema garancije za modem ![]() Naime ako uzimam novi u t-scumu pada mi 500 kn u vodu. Malo mozganja i naišao sam na moguće rješenje... Da odem tamo i opet uzmem ugovor na 12 mjeseci i dobim modem za 1 kn ![]() Prvo moram podnest zahtijev da mi iskopčaju trenutnu pretplatu, a to traje nekoliko dana da se sjete poslat iz Karlovca u Zagreb, pa onda kada mi to prekinu moram podnest ugovor za novih 12 mjeseci, i tek ga onda dobivam za 1 kn....... Cijela procedura bi mogla trajat oko mjesec dana, tako mi je rečeno u t-com centru... Planirao sam kupit novi modem u dučanu, ukopcat u pc i idemo dalje kao da nis nije bilo, ali kako nisam pri parama a starcima ko fol netreba internet, nema šanse da iskrcam 320 kn za novi, mislim nemam ni za kiflu a sada jos i taj ADSL modem... Nakon ovog cijelog romana, molim vas dragi ljudi, da li imate kakvo rješenje za ovu bolest... Probajte sebe stavit u tu poziciju i zamislite da nemate 1 mjesec internet... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pogledaj na newsima, sigurno netko prodaje adsl modem (za oko 100kn) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako sada otkažeš ugovor, otkaz slijedi od 01.08. Pređeš na drugog ISP-a i dobiješ novi. Meni su uključili ADSL kad sam prelazio na drugog u roku od 10 dana tako da su me full iznenadili. Drugo, brže i elegantnije rješenje je da preko tržnice kupiš polovni modem obzirom da dosta ljudi (uključujući i mene) ima u ormaru stare, najčešće Siemens C-010 modele, koji im skupljaju prašinu i rješili bi ga se za malu lovu. Modem je ok za svakodnevnu upotrebu. Savjet: ne kupuj polovni usb modem nego ili combo (usb+LAN) ili LAN modem.
![]() |
#4 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ili je to samo dok je garancija. : stoopid
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A i da se vraca dobili bi neispravan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mr. V
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam prije dva tjedna produžio ugovor u t scuma, i za 99 kn uzeo se555. Pa probaj nešto tako. A ima sam prije ono se a-100.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|