|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
motorola v360 software
E ovak...trebam neki software za ovu motorolu s kojim bi mogao prebacivati mp3,slike,zvukove i ostale gluposti s kompa na mob i obrnuto...mob bi povezo preko kabla,vidio sam u dućanu za 20 kn usb 2.0 to mini usb...na motoroli je mini usb kolko sam vidio jel onda to taj kabl ili svaki proizvodjac ima neke posebne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako ti odgovara taj kabel mislim da ti Motorolin Mobile Phone Tools može pomoći, ja ga koristim za V300. Pošalji mi PM.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
sve sto ti treba je windows explorer i kabel koji mozes nabavit i po 10kn stvari koje oces prebacit s moba na komp najprije u mobu kopiraj na karticu u win exploreru ukljuci da ti pokazuje skrivene fileove spoji mobitel i on ce ti radit ka usb stick u eksploreru se prebaci na slovo koje je pridruzeno mobitelu imat ces jedan direktorij, udji u njega i poslije ce ti sve bit jasno kad oces nesto kopirat na mob postupak je opet slican sve ces kopirat na memorijsku karticu u mobitelu pa s nje u memoriju mobitela
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ja imam 3.40 i ne radi
![]() |
|
|
Oglas