![]() |
motorola v360 software
E ovak...trebam neki software za ovu motorolu s kojim bi mogao prebacivati mp3,slike,zvukove i ostale gluposti s kompa na mob i obrnuto...mob bi povezo preko kabla,vidio sam u dućanu za 20 kn usb 2.0 to mini usb...na motoroli je mini usb kolko sam vidio jel onda to taj kabl ili svaki proizvodjac ima neke posebne...
|
Ako ti odgovara taj kabel mislim da ti Motorolin Mobile Phone Tools može pomoći, ja ga koristim za V300. Pošalji mi PM.
|
programi:
Mobile Phone Tools, TTC, P2K Manager... Pogledaj malo cafe.mobil.hr, odličan forum za mobitele, pogotovo ima pun stvari za Motorolu |
Citiraj:
|
Za taj telefon ti treba motorola mobile phone tools 3.23. Probao sam druge verzije ali ne sljakaju. Bar meni nisu.
|
sve sto ti treba je windows explorer i kabel koji mozes nabavit i po 10kn
stvari koje oces prebacit s moba na komp najprije u mobu kopiraj na karticu u win exploreru ukljuci da ti pokazuje skrivene fileove spoji mobitel i on ce ti radit ka usb stick u eksploreru se prebaci na slovo koje je pridruzeno mobitelu imat ces jedan direktorij, udji u njega i poslije ce ti sve bit jasno kad oces nesto kopirat na mob postupak je opet slican sve ces kopirat na memorijsku karticu u mobitelu pa s nje u memoriju mobitela |
MOBILedit!.
Odličan programčić. Ja ga koristim za Siemens CX65, ali podržava sve mobitele. |
Citiraj:
ja imam 3.40 i ne radi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |