|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ICQ help
Imam na jednom kompu normalno icq, i htio bi stavit da imam isti nick sa contact listom na laptopu, al mi kaže invalid password. Dakle savjeti? Konfe su u sigu.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ak ti kaze invalid password, mislim da i je invalid password. CAPS LOCK? Siguean da ga znas? KOntakt lista ICQ-a je na webu a ne lokalno na PC-u. bar je tak bilo kad sam ga ja zadnje koristio a to je davno.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Znam da je na webu lista, al moram se spojit na taj je**** account! ![]() Dajte ljudi pliz help.
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
moram priznati da ne vidim u čem bi onda bio problem:confused: da ti nije možda bio online na kompu dok si se pokušavao spojiti na lapu ili tak nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
probaj se ulogirat preko weba.. bez podignutog ICQ-a na PC-u http://www.icq.com/icq2go upisi icq broj i password
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jep, nemozes u isto vrijeme imat otvorena 2 icq-a s istim usr name-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Recimo u svojoj sobi kad sam na netu onda imam tamo uključen icq, a navečer kad sam u dnevnoj na laptopu onda preko njega e stvar je u tome što se preko laptopa neće konektat (komp je ugašen). Pass je dobar, broj tj. email je dobar al neće se konektat, sad cijelo vrijeme piše da se konekta i nakon nekog vremena se prekine i u tasku je žuta ikona icqa, piše da se konekta al neće... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
neznam što bi moglo biti... probaj upisat broj umjesto maila ako već nisi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
malo mi je vec glupo al ajde..Ako se tu ne mozes logirat onda "NE ZNAS ICQ BROJ ILI PASSWORD" Ako mozes onda znas , tek tada mozes cackat po instaliranom ICQ-u gdje ti je sigurno sejvan i user name i password. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
prosvijetli nas kako si uspio?
![]() |
#14 |
Strichek Moderator
|
sve sam znao i nick, broj, pass, sve!!! al nije htijelo i onda sam upisivao email i niš, nakon toga sam skinuo opet flash 7 i opet niš, pa sam resetirao komp i onda uspio. Upisao sam broj i pass i upjelo.
![]() |
#15 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
zasto ne koristis Miranda IM? puno vise opcija, nema reklama, puno brzi, manje resursa, podrzava hrpu protokola (ICQ, Yahoo, Trillian, Yabber...), ima hrpu plugina, hrpu tema jedino malo vremena treba da ga podesis kako zelis |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|