![]() |
ICQ help
Imam na jednom kompu normalno icq, i htio bi stavit da imam isti nick sa contact listom na laptopu, al mi kaže invalid password.
Dakle savjeti? Konfe su u sigu. |
ak ti kaze invalid password, mislim da i je invalid password.
CAPS LOCK? Siguean da ga znas? KOntakt lista ICQ-a je na webu a ne lokalno na PC-u. bar je tak bilo kad sam ga ja zadnje koristio a to je davno. |
Citiraj:
Znam da je na webu lista, al moram se spojit na taj je**** account!:fuming: Dajte ljudi pliz help. |
moram priznati da ne vidim u čem bi onda bio problem:confused:
da ti nije možda bio online na kompu dok si se pokušavao spojiti na lapu ili tak nešto? |
probaj se ulogirat preko weba.. bez podignutog ICQ-a na PC-u
http://www.icq.com/icq2go upisi icq broj i password |
jep, nemozes u isto vrijeme imat otvorena 2 icq-a s istim usr name-om...
|
Citiraj:
Recimo u svojoj sobi kad sam na netu onda imam tamo uključen icq, a navečer kad sam u dnevnoj na laptopu onda preko njega e stvar je u tome što se preko laptopa neće konektat (komp je ugašen). Pass je dobar, broj tj. email je dobar al neće se konektat, sad cijelo vrijeme piše da se konekta i nakon nekog vremena se prekine i u tasku je žuta ikona icqa, piše da se konekta al neće... :( |
neznam što bi moglo biti...
probaj upisat broj umjesto maila ako već nisi... |
jesam i kaže da upišem Valid icq number, ostao sam bez idea.
|
malo mi je vec glupo al ajde..Ako se tu ne mozes logirat onda "NE ZNAS ICQ BROJ ILI PASSWORD"
Ako mozes onda znas , tek tada mozes cackat po instaliranom ICQ-u gdje ti je sigurno sejvan i user name i password. Citiraj:
|
Preko ICQ2go hoće al ovak neće.
Znam i email, i nick i broj i pass al jednostavno na laptopu neće a nema niš memorirano jer je novi. |
nakon podulje gnjavaže uspih sredih, hvala svima.:beer:
|
prosvijetli nas kako si uspio?
|
sve sam znao i nick, broj, pass, sve!!!
al nije htijelo i onda sam upisivao email i niš, nakon toga sam skinuo opet flash 7 i opet niš, pa sam resetirao komp i onda uspio. Upisao sam broj i pass i upjelo. |
zasto ne koristis Miranda IM?
puno vise opcija, nema reklama, puno brzi, manje resursa, podrzava hrpu protokola (ICQ, Yahoo, Trillian, Yabber...), ima hrpu plugina, hrpu tema jedino malo vremena treba da ga podesis kako zelis |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:22. |