|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Samo tri tipke odjednom?
Pozdrav, narode! Imam nekih malih problema s tipkovnicom. Naime, ne reagira mi kada stisnem kombinaciju određenih tipki. Nije ono da "svira" u kompjuteru, nego jednostavno ne reagira. Recimo, kada držim tipke Ctrl R i Alt R, ne prima mi desnu strelicu. I još tako neke kombinacije... nije određeno koliko tipki, nekad mogu stisnuti 4 tipke, nekad ne mogu stisnuti 2. Taj me problem prati dok igram svoje omiljene igrice, pa bih ga se volio riješiti. Najbolje bi bilo kad bi mogo stiskati sve tipke (odjednom)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
to su windowsi xp zjebali...instaliraj 98-icu posoji jos jedan nacin al ga ja neznam.mislim da treba u registry i nesto u vezi sa sigurnosnim postavkama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne bih reko da to ima veze s Windowsima nego s tipkovnicom ili matičnom pločom. frANZi, probaj drugu tipkovnicu ukopčat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam imao taj problem s jeftinom tipkovnicom npr. igram Colina i nema sanse da istovremeno dajes gas, skreces i mijenjas brzinu, a da to sve radis uz lagano kocenje ne treba ni pomisljati sad imam ovu logitech i tu mogu jos i rucnu stiskat, ali mi sad fali jos koji prst ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam KeyTronic KT800 i radi bez greške. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|