![]() |
Samo tri tipke odjednom?
Pozdrav, narode!
Imam nekih malih problema s tipkovnicom. Naime, ne reagira mi kada stisnem kombinaciju određenih tipki. Nije ono da "svira" u kompjuteru, nego jednostavno ne reagira. Recimo, kada držim tipke Ctrl R i Alt R, ne prima mi desnu strelicu. I još tako neke kombinacije... nije određeno koliko tipki, nekad mogu stisnuti 4 tipke, nekad ne mogu stisnuti 2. Taj me problem prati dok igram svoje omiljene igrice, pa bih ga se volio riješiti. Najbolje bi bilo kad bi mogo stiskati sve tipke (odjednom)! |
to su windowsi xp zjebali...instaliraj 98-icu
posoji jos jedan nacin al ga ja neznam.mislim da treba u registry i nesto u vezi sa sigurnosnim postavkama. |
Ne bih reko da to ima veze s Windowsima nego s tipkovnicom ili matičnom pločom. frANZi, probaj drugu tipkovnicu ukopčat.
|
Loša je tipkovnica taj problem je imao moj frend pa si je kupio bolju i sve je u redu
|
ja sam imao taj problem s jeftinom tipkovnicom
npr. igram Colina i nema sanse da istovremeno dajes gas, skreces i mijenjas brzinu, a da to sve radis uz lagano kocenje ne treba ni pomisljati sad imam ovu logitech i tu mogu jos i rucnu stiskat, ali mi sad fali jos koji prst :D |
e vam na... probam ms industrial na xp-u neda. keytronic kt600 neda na xp-u radi na 98. logitech deluxe neda na xp, radi na 98. na xp neda ni cherry ni mitsumi ni ast. a na 98 rade.
|
E, ja imam Keytronic KT600... :(
Može li se izbjeći kupovanje nove tipkovnice? Da se nešto promijeni u postavkama i registryu? Ako netko zna, bio bih mu zahvalan. |
Ja imam KeyTronic KT800 i radi bez greške. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |