|
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa lijepo klikneš lijevi gumb miša na odeđeni kontrol point i odabereš koju komandu hočeš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
tipk 3 ti je za biranje assault weapona pa je ponovno stisni da ti odabere drugi firing mode
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
dali netko zna neke servere kao što su npr za cod bihnet da se može igrati (ako kužite što hoću reći... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Koji su zadnji nvidini drajveri na kojima bf2 radi normalno!!! BTW: sad drzim 81.94 pa neradi!!
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kako misliš radi normalno? Ja imam iste pa radi ok?:confused: igrao sam onu neka operation nešto sa američkom vojskom i NECom bio sam anti-tank i cijelo vrijeme sam gubio vojnike na bazi najbližoj NECovoj početnoj i onda dok su se svi mlatili ja samo slao arteljeriju na njih ja se prišuljao ljepo u njihovu bazu, osvojio je i moji ljudi ih razbili, i ostane samo jedan NECovac kako trči na karti prema mojoj 2. bazi (ja sam commander pa ga zoomam)i ja samo arteljeriju na njega:burn: a cijelo sam vrijeme gubio otprilike 40 naprema 80 ![]() završetak: USMC:13 NEC: 0 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
znam da ima veze s drajverima, sad dali je od maticne ili grafe nesjecam se. Bas sam ju malo prije instaliro i neradi mi! BTW 6600gt i Epox 8rda3i
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw ja sam skino tek onaj 1.12 od 280mb, jel to zadnji i na kojem su serveri??
![]() |
![]() |
#17 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
ako ne odgovori s nekim smajlicem!!!
![]() |
![]() |
#20 |
|
Imam origigi CD-key tak da ti nemrem prodat meni ga je dao frend za 20kn kod njega je orginal i on igra jedino nemremo u isto vrijeme na istom serveru igrat pošto imamo cd key no svako si je otvorio svoj acc i mogli smo igrat.
![]() |
#21 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Suptilnost vam je jača strana, pretpostavljam? Pogrešan korak i pred streljački vod ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|