![]() |
Battlefield 2
Ako sam ja commander kako onda mogu naređivati koju control point da brane npr ili napadaju?
|
Pa lijepo klikneš lijevi gumb miša na odeđeni kontrol point i odabereš koju komandu hočeš
|
Kako da osposobim kursor na mapi??
Mislim pa neću trčat na drugi kraj mape da nešto kažem svojima i dok to radim 10 puta poginem |
Pa ne na toj mapi klikni caps lock i onda na toj mapi
|
Primjetio sam da ponekad kao da oružje samo prebaci firing mode, ako mi netko može reći button s kojeg ga vratim jer ga nevidim (:confused: ) pronaći u controlsima
|
tipk 3 ti je za biranje assault weapona pa je ponovno stisni da ti odabere drugi firing mode
|
Citiraj:
dali netko zna neke servere kao što su npr za cod bihnet da se može igrati (ako kužite što hoću reći... :D) |
Citiraj:
|
Koji su zadnji nvidini drajveri na kojima bf2 radi normalno!!!
BTW: sad drzim 81.94 pa neradi!! |
Kako misliš radi normalno? Ja imam iste pa radi ok?:confused:
igrao sam onu neka operation nešto sa američkom vojskom i NECom bio sam anti-tank i cijelo vrijeme sam gubio vojnike na bazi najbližoj NECovoj početnoj i onda dok su se svi mlatili ja samo slao arteljeriju na njih ja se prišuljao ljepo u njihovu bazu, osvojio je i moji ljudi ih razbili, i ostane samo jedan NECovac kako trči na karti prema mojoj 2. bazi (ja sam commander pa ga zoomam)i ja samo arteljeriju na njega:burn: a cijelo sam vrijeme gubio otprilike 40 naprema 80 :D završetak: USMC:13 NEC: 0 :D |
Citiraj:
znam da ima veze s drajverima, sad dali je od maticne ili grafe nesjecam se. Bas sam ju malo prije instaliro i neradi mi! BTW 6600gt i Epox 8rda3i |
Crash? To je meni danas radio nakon što sam ga patchirao sa 1.3 patchom! Reinstalirao sam igru i ''zaljepio ONO'' i išo igrati i sve ok radi :):confused:
|
Citiraj:
btw ja sam skino tek onaj 1.12 od 280mb, jel to zadnji i na kojem su serveri?? |
Ups da zadnji je ovaj tvoj patch...
ni meni nije radio s njim..... ja ti igram singleplayer (:() jer nemogu na netu... |
E sniper nije ti NEC nego MEC al dobro. Meni sve super radi sa 1.12 patchom i sa driverima 81.95
|
Citiraj:
blago tebi.... :D :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ne odgovori s nekim smajlicem!!! |
Dawar moramo se trejdat nekako :D
ak je na prodaju naravno:burn: :) |
Imam origigi CD-key tak da ti nemrem prodat meni ga je dao frend za 20kn kod njega je orginal i on igra jedino nemremo u isto vrijeme na istom serveru igrat pošto imamo cd key no svako si je otvorio svoj acc i mogli smo igrat.
|
Suptilnost vam je jača strana, pretpostavljam?
Pogrešan korak i pred streljački vod:cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |