|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
start up
zašto kad upalim komp. mi izbaci onaj dijaloški okvir za spajanje na internet, i izbaci mi neku poruku vezano za symantec (nemam ga, izbrisao sam ga) 2. pitanje kako napraviti da kad upalim komp. da mi u logu dođe račun od administratora (recimo sad mi dođe moj, bratov, tatin račun) (kad saljem poruke na forum kako recimo poslati sliku mog desktopa ili npr. poruku od onog symanteca, ili nešto takvo što je aktivno...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Start -> Control Panel -> Internet Options -> kartica Connections -> stavi na Never dial a connection -> OK. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pokušavam staviti sliku ali je prevelika (hoću stavit onaj okvir s symantecom) kak da stavim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kako sad to napraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovdje imas program s kojim mozes ukloniti Symantecove proizvode ako je doslo do problema pri normalnom uklanjanju: http://service1.symantec.com/SUPPORT...&osv=&osv_lvl= Direktni link do programa (SymNRT): ftp://ftp.symantec.com/public/englis...gen/SymNRT.exe
![]() |
#7 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo o ovome se radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ako hoćeš da se pod logon ekranom vidi i account "Administrator" probaj instalirati Power Toys-e za Windows XP. Negdje u njima ima i ta opcija. Ili pogledaj ovaj link Google radi čuda ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|