|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
VOIP fiksni telefoni
pozdrav da li itko od vas zna gdje bi u Hr. mogao nači VOIP telefone, jer naša wireless udruga želi napraviti posebnu mrežu za fiksne VOIP telefone kako bi ljudi mogli besplatno komunicirati. bilo koja informacija je dobrodošla |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ovako je zo zamišljeno: recimo imaš zgradu, i na vrhu imaš server na koji se spajaju svi korisnici putem UTP-a, tako da za korištenje nebi trebali računalo! a takvih telefona ima, našao sam ih na ebayu, ali neisplativo mi ih je kupovati, ali ako neče biti druge.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
hmmm, treba ti neki "voip router" ili tako nekako se zove... vidio sam to po dućanima, samo malo da nađem... uglavnom, to spojiš doma u mrežu i na fiksnu tel mrežu pa u to uštekaš običan/obične telefone sa tonskim biranjem. fiksne telefone zoveš normalno, a ako želiš preko voipa samo prije broja stisneš * ili tako neka fora... mislim da uređaj dođe nekih 1000kn, a voip telefoni mi se baš i ne čine jeftiniji. edit #1: mislim da je ovo jedan od tih uređaja... edit #2: ovo je definitivno ono na što mislim, a ovdje mu je i cijena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|