|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Mozilla Thunderbird
Kako na thunderbird-u složit da koristi hotmailov account? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Instaliro sam extension i sad više ne mogu pokrenut thunderbird Mogu ga pokrenut u safe modu, al onda mi ne očitava taj extension, a ako ga hoću pokrenut normano moram izbrisat profil.... dal tebi normalno radi s tim? Zadnje izmijenjeno od: 4444josip4444. 28.09.2005. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ne treba ti nikakva extenzija, barem na Thunderbirdu 1.06. Dovoljno je napraviti novi acccount, pod Server Setting upisati POP server: pop3hot.com, u username svoju mail adresu, a pod Outgoing Server - SMTP server upišeš mail server svog ISP-a (npr. mail.t-com.hr). Dalje ćeš se snaći. Isto pitanje odgovoreno je u threadu Preporuka e-mail programa
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jesi najprije instalirao webmail ekstenziju pa restartao thunderbird i onda instalirao hotmail dodatak. http://webmail.mozdev.org/installation.html http://webmail.mozdev.org/setup.html Probao sam i ovo sto mirkoB kaze i funkcionira tako da se ne trebas s ovim zezati.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Da ne otvaram novi thread, kako namjestit Gmail u Thunderbirdu, sve sam iso po uputama sa gmail-ove stranice ali ne radi nikako?
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ulogiraj se na gmail pa tako pod Settings > Forwarding and POP ukljuci POP pristup. Napravis normalno account stavivsi pop.gmail.com kao POP server. MIslim da jos trebas ukljuciti SSL pristup. Uglavnom vjerovatno si zaboravio ukljuciti POP pristup.
![]() |
#8 |
Premium
|
Složio sam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Koji je Outgoing server na hotmailu, ne mogu poslat mail kroz thunderbird....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ajd ponovno procitaj cijelu temu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Outgoing je mx1.hotmail.com Nije mi se dalo trazit.... kad sam ljen :-) Hebemti mozillu, thunderbird i hotmail, u pm.... zar mogu tako koristit samo za primanje a ne i za slanje mailova? zar moram preko drugog ISP-a slat mailove? Zadnje izmijenjeno od: 4444josip4444. 02.10.2005. u 16:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|