|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Koju tipkovnicu kupiti?
Tražim, nema sticky, a trebalo bi stavit da se ne otvaraju topici kad god netko kupuje tipkalo ![]() ontopic, imam svu periferiju wireless osim tipkovnice, pa razmišljam nabaviti neku wireless i imam pitanje, čujem/čitam da wireless tipkovnice imaju osjetan odaziv, true or false? moj izbor bi se sveo na Logitech Wireless Illuminated K800 i Logitech Wireless Solar K750, otvoren sam i za ostale prijedloge, uz preferenciju na da bude logitech. ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisan proba tu solarnu, ali K800 jesan. Ima mi je prika zaminio Wave. Blago rečeno za 100 ojra tipkovnica je sranje. Tipke su lose i nacrtane za RH znakove (nema svitla), hod je dosta dugi i klimav. Uglavnom ako ti triba svitlo mislin da je to jedan od uskog izbora, inače trazi neku drugu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nije mi svjetlo bitno, bitno je wireless i logitech da bude...znači hrvatski znakovi nemaju svjetla? ćudno :S neznam kakva je ova solarna nitko ju valjda još ne posjeduje tu
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Definitivno onda gledaj druge, tipa DiNova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Najbolje Logitech k360 ima u Linksu za 200 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobra tipkara, slazem se... Feeling tipkanja odlican, solidna izrada... da nije "skracena" bila bi jos bolja. E da i napomena, u vezi starijeg buraza te K360... K750. Na svim webshopovima i siteovima trgovina racunalne opreme stoji fotka Logitech K750 tipkovnice sa Americkim rasporedom tipaka, ima mali enter i Ž tj. \ iznad entera. Ova sta se kod nas prodaje nije ta sa slike vec standardna sa velikim enterom i Ž kraj slova Ć. Sto je mene obradovalo ko malo dijete kad je stigla ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
http://www.logitech.com/en-us/keyboa...-keyboard-k350 360 kuna u linksu nisam dugo vidio ugodniju tipkovnicu a i sama baterija traje toliko dugo da stvarno zaboraviš da ta stvar treba baterije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
P.S. Space je jakooo glasan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Jep a za 6-12 mjeseci krenu zapinjat tipke... Meni na zicanoj, a i frend je svoju wireless prodao cim je krenulo... Bleh. Steta, jer je to stvarno jedna od najudobnijih tipkara ikad. 10 bodova za palm rest, ostalo bla-meh.
![]() |
#14 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Premda je glasna, tipke zapinju, slova se gule, ne želim je se riješiti baš zbog toga palm rest-a. Da nema toga već bi odavno bila zamjenjena, ali ovako će ostati sve dok neću morat čekićem lupat po tipkama. ![]()
![]() |
#15 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pošto su mi na Wave-u počele tipke gadno štekat, vrijeme je da potražim adekvatnu zamjenu. Probao sam G11, ali mi ne odgovara. Jel može netko preporučit neku "mekanu" tipkovnicu s 'velikim enterom'. To je obavezan uvjet. S žicom ili bez nje, svejedno mi je. Cijena bi bila do nekih 400-500 kn.
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav! Sad imam neku običnu logitechovu tipkovnicu, al je problem kaj ponekad stisnem 3+ tipke pa ne prima pa to dosta iritira, pogotovo u bf. Pa ako mi netko može preporučit čim jefitniju tipkovnicu a da nema problema s brejkanjem (sjećam se da moja prva tipkovnica nije imala s tim problema a koštala je valjda 12 kn ![]() Jedino bih volio da nema one niske "laptop" tipke , a može i da je enter standardno velik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Moze preporuka za zamjenu UltraX Logitech (nije bas zamjena, nego mi treba za drugi komp, a ja ove nemogu vise nigdje naci) K360 Logitech jel ima koji user ta ga malo priupitam ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 08.02.2012. u 17:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|