![]() |
Koju tipkovnicu kupiti?
Tražim, nema sticky, a trebalo bi stavit da se ne otvaraju topici kad god netko kupuje tipkalo :)
ontopic, imam svu periferiju wireless osim tipkovnice, pa razmišljam nabaviti neku wireless i imam pitanje, čujem/čitam da wireless tipkovnice imaju osjetan odaziv, true or false? moj izbor bi se sveo na Logitech Wireless Illuminated K800 i Logitech Wireless Solar K750, otvoren sam i za ostale prijedloge, uz preferenciju na da bude logitech. :chears: |
Nisan proba tu solarnu, ali K800 jesan. Ima mi je prika zaminio Wave. Blago rečeno za 100 ojra tipkovnica je sranje. Tipke su lose i nacrtane za RH znakove (nema svitla), hod je dosta dugi i klimav. Uglavnom ako ti triba svitlo mislin da je to jedan od uskog izbora, inače trazi neku drugu.
|
nije mi svjetlo bitno, bitno je wireless i logitech da bude...znači hrvatski znakovi nemaju svjetla? ćudno :S
neznam kakva je ova solarna nitko ju valjda još ne posjeduje tu |
Citiraj:
Definitivno onda gledaj druge, tipa DiNova. |
a dobro sad nebih ipak davao ~1200kn za tipkovnicu :D
morat ću se strpit onda dok ne dođe nešto novo ili pričekat da se k750 malo rasprostrani po RH |
Citiraj:
|
imam miša i headset wajrles od logitecha, bilo bi šteta :D
|
Najbolje Logitech k360 ima u Linksu za
200 kn |
Citiraj:
E da i napomena, u vezi starijeg buraza te K360... K750. Na svim webshopovima i siteovima trgovina racunalne opreme stoji fotka Logitech K750 tipkovnice sa Americkim rasporedom tipaka, ima mali enter i Ž tj. \ iznad entera. Ova sta se kod nas prodaje nije ta sa slike vec standardna sa velikim enterom i Ž kraj slova Ć. Sto je mene obradovalo ko malo dijete kad je stigla :) :goood: |
http://www.logitech.com/en-us/keyboa...-keyboard-k350
360 kuna u linksu nisam dugo vidio ugodniju tipkovnicu a i sama baterija traje toliko dugo da stvarno zaboraviš da ta stvar treba baterije. |
Citiraj:
P.S. Space je jakooo glasan :) |
Citiraj:
|
Jep a za 6-12 mjeseci krenu zapinjat tipke... Meni na zicanoj, a i frend je svoju wireless prodao cim je krenulo... Bleh. Steta, jer je to stvarno jedna od najudobnijih tipkara ikad. 10 bodova za palm rest, ostalo bla-meh.
|
Premda je glasna, tipke zapinju, slova se gule, ne želim je se riješiti baš zbog toga palm rest-a. Da nema toga već bi odavno bila zamjenjena, ali ovako će ostati sve dok neću morat čekićem lupat po tipkama.:D
|
Pošto su mi na Wave-u počele tipke gadno štekat, vrijeme je da potražim adekvatnu zamjenu. Probao sam G11, ali mi ne odgovara. Jel može netko preporučit neku "mekanu" tipkovnicu s 'velikim enterom'. To je obavezan uvjet. S žicom ili bez nje, svejedno mi je. Cijena bi bila do nekih 400-500 kn.
|
Pozdrav!
Sad imam neku običnu logitechovu tipkovnicu, al je problem kaj ponekad stisnem 3+ tipke pa ne prima pa to dosta iritira, pogotovo u bf. Pa ako mi netko može preporučit čim jefitniju tipkovnicu a da nema problema s brejkanjem (sjećam se da moja prva tipkovnica nije imala s tim problema a koštala je valjda 12 kn :) Jedino bih volio da nema one niske "laptop" tipke , a može i da je enter standardno velik. |
Moze preporuka za zamjenu UltraX Logitech (nije bas zamjena, nego mi treba za drugi komp, a ja ove nemogu vise nigdje naci)
K360 Logitech jel ima koji user ta ga malo priupitam :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:47. |