|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Spašavanje podataka (unformatted)
Pozdrav svima! Vjerojatno ste milju puta odgovarali na pitanja kako i čime spasiti podatke (naravno u slučajima kada je to moguće), ali molio bih vas još jednom ![]() Dakle, mislim da sam vec pisao kako sam imao (i imam) problema sa svojim HDD-om, te malo malo "rikne"... Zadnji slučaj je bio da mi nije htio podici windowse gore, a kada sam ubacio od kolege HDD, inst windoze i ubacio svoj da "spasim što se spasit da", javljao mi je X na Y broj bad clustera i sl. stvari... Zanimljiva je stvar (offtopic) od kako sam se gore preselio u garažu u jednu sobu (da se odvojim od svojih malo, mira i tišine), prosječno jednom mjesečno mi "rikne" HDD, dok dolje gdje je instalalacija (električna ![]() ![]() No da se vratim na temu, sada sam ubacio od kolege HDD na kojim su fresh windowsi i ubacio svoj HDD kako ne bi spasio svoje podatke sto ih nemam na backupovima, kad ono disk sa podacima (osobnim - pjesme, mailovi, razni dokumenti i radovi) mi javlja da je unformatted i pita me da li želim formatirati, a ovaj gdje su mi bili windowsi, praktički u Documents & settings folderu ima samo cca 250MB, a znam da mi je na Desktopu i u My Documents ostalo brdo raznih podataka koje sam skidao u zadnjic cca tjedan-dva. Al' ajde još se nekako i mogu pomiriti sa ovime sto je ostalo na Desktopu da mi toga nema, ali ovo gdje su mi mailovi... To mi treba ![]() Isto tako, konačno sam skupio pare za novi HDD pa mislim da nece biti nekih velikih problema ili? I da, od sada kda uzmem novi HDD, pravim jednom tjedno backup! i to 100%, negdje si to moram zapisat da ne zaboravim ![]() Dakle moje pitanje bi iblo, mogu li kako i čime spasiti podatke koji su bili na particiji za koju mi javlja da nije formatirana i pita me da li ju želim sada formatirati? Neki proggy koji vraća "izgubljeno" ili? tnx svima unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Active@ UNDELETE, demo verzija vraća podatke do 60kb, a ona "druga" zna se...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
tnx Eddie... Sada cu guglati pa vidim sto me čeka ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Jel ima netko mozda ovu verziju Active Undelete v5.1.005 demo? ZA download nude samo v5.1.010, ali ne i ovu staru?! Ajde plz ako netko ima, spasili biste mi život ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ej kolega, evo skinio ja neku verziju, registriranu i pokrenio, uspijesno mi nasao sve (struktura, ovo-ono...) ali nikako mi nije uspio to prebaciti na HDD, uvijek prebačeni file-ovi imaju 0KB, imas neki prijedlog? ![]() p.s. ipak ti posalji tu verziju na gornji mail ako ikamo moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nisam dobio... Pretrazio sam svoju arhivu Cdeja iz časopisa i nisam nasao taj broj :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Sorry, slao sam ti 2.6MB preko Carneta, poslao je, ali sam dobio poruku kasnije da je bilo nekih grešaka i da nije poslano...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali svakako puno hvala! |