|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
prijeti li totalna reorganizacija interneta
... s obzirom na sav ilegalni sadržaj koji se može bez muke pronači na internetu, a ovdje ne mislm na igre i muziku, može li neka dekleracija WNO (world netwotk org.) natjerati davatelje internet usliga da strogo kontroliraju sadržaj koji je dostupan na neta pa samim tim i blokiranje svih oblika piratstva i kriminalnih radnji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Tesko Internet je ogromno prostranstvo koje iz dana u dan postaje sve vece i vece. I mislim da je to nemoguce kontrolirati a izmedju ostalog tu je Hrpa hakera koji bi to vec nekako sabotirali. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ma bi k.... kako u njemackoj prate te sa koje stranice skidas , i ako skidas sa stranice koja je ilegalna salju ti opomenu , a ako se to ponovi gase ti net i francuzi su pokrenuli takvo sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa tu naveliko prste imaju ISP, on te prati. Isto kao i kod nas na news Grupama, ako te netko prijavi prolazis opomenom, sljedeci put ti gase net na 1 dana, na 3 dana i onda na mjesec dana...to se meni dogodilo (ali sam nazvao i rijesili mi u pet minuta i proso sam samo s opomenom)
![]() |
#5 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo si fulao naziv teme, ne vidim kakve veze ima pojam "reogranizacija interneta" (sto uopce podrazumijevas pod to ?) sa tim sto se krece preko internet mreze ? @Travolta01 - sto se tice hakera i sabotiranja, previse filmova si gledao. U stvarnosti je malo drugacija prica, nema onog razbijanja sifre u jednoj minuti dok mu zenska pusi kitu, a on to sve radi uz prislonjen pistolj na glavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Koji razlog mora bit da ti net ugase? Jel imaju pravu zahtjevati to uopće? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
bas me zanima kako bi nadzirali promet ako skidas sa privatnih trakera i ako se malo potrudis ... internet je slobodan i uvjek ce biti .
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Još malo pa će nam prisluškivat telefon i isljučiti ga na tri-pet-deset dana ako kažeš "sanader" i "peder" u istoj rečenici. Nadziranje prometa bi se trebalo kositi sa ljudskim pravima i slobodama, a kako im je to je prošlo, ne znam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Recimo da na news grupi stavis svoj oglas, a ta grupa ima recimo sasvim drugu svrhu od ponude/potraznje hardvera (npr.). Samim time korisnici koji su pretplaceni na grupe dobivaju tvoj oglas, a T-Com takve oglase tretira kao spam, a tebe kao spamera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#12 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Grupe nisam nikad koristio ni ništa, jedino sam se susreo sa google news grupamakad sam tražio(koje su očajne za koristit) nešto pa sam njih spomenuo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
To ti je ono prepisujes u skoli kao profesor te ne kuzi m a on zna sve sta radis zato sto je i on to radio nadam se da sam ti slikovito objasnio i da je jasno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ne vjerujem i te priče o nadziranju i opominjanju od strane pružatelja usluga, to ako skidaš s javnih torrenta ili tako nešto onda vjerojatno može ali privatni tracker, kao i premmium korisnici share servisa mislim da se ne trebaju bojati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
stvar je samo volje (politicke) i novaca, sve ostalo je nebitno. to da se promet nemoze kontrolirat je smijesno. jedino je sigurno da se ljudi nikad nece na globalnoj razini dogovorit, pa da svi provode neka rigorozna pravila.. nikakva enkripcija, nista ti ne pomaze. jednostavno, zabranis sav promet pod ssl-om i slicnim. privatnost? sta je to? pitaj za to kad saljes pismo/paket preko granice, kad se javis na telefon, ili kad dobijes dva prsta u dupe prilikom pretresa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
RapidShare hands over user info in GermanyAko fileshare servisu dodje valjan nalog da omoguce pristup podacima, tko je i kada skidao neki file, oni to moraju uraditi.
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Kažem, to je više psihičke prirode nego da se to sktritno primjenjuje na svima, kao što vidiš i na linku piše "korisnici prestrašeni", a to i je poanta takvih prijava, prvo da oni to naprave, onda to mediji prenesu i naprave sveopću histeriju i onda se sve utiša, jesi vidio onu što je u americi kažnjena 1,8 milijuna $ za 26 skinutih pjesama s p2p programa? brzinom munje se to proširilo internetom i danas se više nitko ni ne sjeća toga. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|