Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.03.2010., 11:29   #1
Lepy
žicless surfer
Moj komp

Lepy's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Preporuka za prijenosnik

Trebao bih laptop za potrebe posla (office, internet, ...), ali također i da se u slobodno vrijeme može odigrati kakva igra. Molio bih da mi preporučite neki best buy model za takve potrebe u rangu oko 6000 Kn (bez PDV-a).
Staro 11.03.2010., 23:46   #2
MacOSX Master
Lexus rida'
Moj komp

MacOSX Master's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=12291

definitivno best buy! nazovi i provjeri, čuo sam da imaju dodatnih godinu dana jamstva kao poklon, no nisam siguran..

+

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...11964&catid=19

nešto iznad cijene no novo i pouzdano...
MacOSX Master je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2010., 00:05   #3
[Psyho]Cox
Premium
Moj komp

[Psyho]Cox's Avatar

Datum registracije: May 2006
Mislim nek kupi sta zeli ali ima vjerovatno nista manje kvalitetan Acer 7740G za malo preko 5000kn:

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=7740g&x=0&y=0

Za 350kn se nadje i produljenje jamstva na 3 god a ima cak bolji procesor i graficku (koliko vidim) a ostalo je manje-vise isto a ukupno skoro 2000kn manje.

Zaboravih napomenut da nisam siguran jel imaju sad u prodaji Acera jer su valjda odma prodali sta je stiglo ali vjerujem da ce i sljedeca posiljka uskoro...

Acer TimelineX 5830G
[Psyho]Cox je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2010., 00:12   #4
Bezki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor [Psyho]Cox Pregled postova
Mislim nek kupi sta zeli ali ima vjerovatno nista manje kvalitetan Acer 7740G za malo preko 5000kn:

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=7740g&x=0&y=0

Za 350kn se nadje i produljenje jamstva na 3 god a ima cak bolji procesor i graficku (koliko vidim) a ostalo je manje-vise isto a ukupno skoro 2000kn manje.

Zaboravih napomenut da nisam siguran jel imaju sad u prodaji Acera jer su valjda odma prodali sta je stiglo ali vjerujem da ce i sljedeca posiljka uskoro...
ja sam danas kupio acera 7740g, ima ga u arhitehu u zagrebu, jedini shop gdje sam ga naso. taj komp je stvarni best buy i nemoze se nac nista ni priblizno tim performansama za tu cjenu, a laptopi sa jacim performansama su u cjenovnom rangu 7500+
Bezki je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2010., 12:21   #5
[Psyho]Cox
Premium
Moj komp

[Psyho]Cox's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Bezki Pregled postova
ja sam danas kupio acera 7740g, ima ga u arhitehu u zagrebu, jedini shop gdje sam ga naso. taj komp je stvarni best buy i nemoze se nac nista ni priblizno tim performansama za tu cjenu, a laptopi sa jacim performansama su u cjenovnom rangu 7500+
Da sad je kod Arhiteha na akciji 5666 kn dok je u Superbitu bia 5123 u redovnoj cijeni, to je jedini razlog zasto ga vjerovatno jos ima u Arhitehu. Ali realno gledano, usporedivsi sa cjenama ostalih laptopa reka bi da vrijedi i vise za to sta nudi.

Acer TimelineX 5830G
[Psyho]Cox je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2010., 20:40   #6
Bezki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor [Psyho]Cox Pregled postova
Da sad je kod Arhiteha na akciji 5666 kn dok je u Superbitu bia 5123 u redovnoj cijeni, to je jedini razlog zasto ga vjerovatno jos ima u Arhitehu. Ali realno gledano, usporedivsi sa cjenama ostalih laptopa reka bi da vrijedi i vise za to sta nudi.
u potpunosti se slazem, za sada radi dobro osim sto se jeben malo s driverima, posto je nov model nema toliko ljudi sa iskustvom o njemu a i tolike podrske sto se drivera tice. inace sam vro zadovoljan za izradom, nista ne skripa nit se savija, tastatura je isto odlicna.

e takodjer napomena, model modema simens a-100 ne funkcionira sa vistom ili windows 7. to me sinoc kostalo zivaca dok sam rijesio, na kraju frend donjeo svoj modem i sve proslo bez beda. spomenuo sam se uze i sire familije sedmice sinoc puno puta jadna ni kriva ni duzna
Staro 24.03.2010., 19:12   #7
celeron
Premium
Moj komp

celeron's Avatar

molio bi preporuku nekog prijenosnog računala max do 5000 kn, služio bi za photoshop,autocad,internet,filmovi,i tu i tamo neku stariju igru,...nekih top 3 laptopa do max 5000 kn, i koji je recimo najbolji a ujedno i najeftiniji laptop na tržištu (služio bi samo za internet, filmove, muzika)....thx
celeron je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2010., 20:51   #8
Bezki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor celeron Pregled postova
molio bi preporuku nekog prijenosnog računala max do 5000 kn, služio bi za photoshop,autocad,internet,filmovi,i tu i tamo neku stariju igru,...nekih top 3 laptopa do max 5000 kn, i koji je recimo najbolji a ujedno i najeftiniji laptop na tržištu (služio bi samo za internet, filmove, muzika)....thx
provaj se protegnut koji stotinjak kuna vise i uzet acer 7740G stvarno best buy u tom rangu laptopa, rasprodala se cijela posiljka za hrvatsku u tjedan dva, to ti sve govori.

ako je bas nemoguce rastegnut se tih stotinjak kuna ima ti njegov ''mladji brat'' acer 5740G.

ako se ne varam bio je i jedan asus u tom rangu sto se tice performansi al sam mu iskreno zaboravio ime, nedavno se tu spominjo po temama.

EDIT: evo sad sam primjetio da neplaniras bas derat novije igrice nit ista s pretjeranom potrebom za grafikom. u tom slucaju 5740G ti je sasvim dovoljan on te dodje nekih 4100-4200kn
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno