|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Veći centri propali, gdje kupovati
Posto vidim da su veci centri u vecoj krizi zbog koje kakvih razloga (svi znamo o cemu se radi) i pred raspadom, zanima me gdje vi sada kupujete? Konkretno me zanima gdje kupujute pc opremu, a gdje multimediju, ima dosta toga od linksa do techno marketa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa, ako se ne varam Vemil radi, samo pod drugim imenom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Kupujemo na istim mjestima gdje je i dosad većina sa ovog foruma kupovala. |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#6 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
osobno se u potpunosti slažem s tobom. u ve-milu bi kupio nešto jedino ako bi morao nešto kompenzirati s njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nema više hardveraja. Neslavno svršio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
hgspot je jako blizu propasti - cijenici prazni, ve-mil - NO THX, Links - cijene, a da ne kažem da ionako osiromašene ponude hrv. hw opreme su sad još više osiromašene... ![]() any idea gdje da nabavim TRUE 120 black? - jedva u linksu imaju običnog i to ne kužim fintu s tim A/B/C/ revizijama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa sad....u Splitu baš i nema nekog velikog izbora , osim Procesora s kojim nemam dobro iskustvo i besramno skupog Linksa više-manje to bi bilo to . Vemil i hg spot su ipak bili najveći u gradu....u Linksa gotovo sve moram naručit-čekat . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Za netkog tko nije iz ZG stanje je katastrofalno. Mi smo valjda jedina država u svijetu di se tržište inf. robe unazadilo na stanje iz prije 1995 ![]() Jednostavno nema poštenog dućana sa širokom ponudom, čak niti u ZG. Ima jedino Links, ali su skupi i varaju ljude na garancijama tako da to otpada... Technomax? Šta je s njima?
![]() |
#15 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa uglavnom sve se svodi na par online trgovina(ADM,Protis,Diskont24,Optimum računala) neznam možda ima još koja ali sa ovima sam trgovao(osim Protis-a za sada) i nije bilo problema. Glede kupovine u OS katastrofa do neba-totalno sranje glede hardwera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
koji se vrag dogadja s linksom? cijene su im stvarno katastrofa, to je zato jer vise nemaju konkurenciju medju velikim ducanima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Links eventualno za neke akcije vrijedi posjetit,ali i to je upitno kad se vidi kaj izvode sa garancijama.Ostale redovne cijene su im blagi užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogledaj u temi malo nize,o garancijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.907.047 Mrsko mi je linkati na bilo što iz njihove ponude ali cijena hladnjaka koji te zanima je kod njih OK i nije baš da ćeš ostvarivati garanciju na komad aluminija.
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
@all, jel ima netko kakav link iz dućana u austriji ili sloveniji pošto u ovoj lijepoj našoj nemreš nikaj nabavit.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ADM - sve najbolje, kupio dobar dio kompa tamo prije godinu i pol, stigo paket, sve fino uredno, divno krasno itd itd. InStar Informatika - mala firmica tam blizu kvatrića ak se dobro sjećam, simpa lik, sve ok. ma mali dućani su najbolji, vječno se priča, a malo tko okuša i osjeća dobro poslije ![]() a Ve-Mil me dosad nije razočarao, reklamacije uredno prolazile, bit će da sam ja jedan od onih sretnika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Bio sam u Grazu u šopingu pa sam tamo uzeo prijenosni disk. Samo šta mi se nije vidlo je da ne davaju povrat poreza. A preko neta nisam ništa naručivao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|