Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.12.2009., 19:34   #1
jur
Premium
Moj komp

jur's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Matiz

evo ovako moj autio je daewoo matiz i poceo me nesto zezat, pa me zanima dali ima koji majstor tu na forumu da se razumije u to auto. pocela mi se palit u voznji neka zuta lampica na kojoj pise check i kad se upali ne dao bog da moram stat na semaforu, cim trebam krenit auto ko da nema snage i crkne. i kad ga opet upalim ko da se nista nije dogodilo i tak stalno. sve smo do sada provjerili i sve je ok. jel zna mozda netko u cem je kvaka. unaprijed hvala
jur je offline  
Staro 14.12.2009., 19:42   #2
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
hmmm. jesi li skenirao matiz antispajverom i antivirusom?
to mi miriši na nekog worma.

mislim da bi bilo pametno da posjetiš ovlašteni (ili osposobljeni) servis. slična stvar je bila sa saxom od mog frenda i nakon 5-6 servisa (ovlaštenog) su skužili da se raspao filter goriva. kompjuter je uvijek pokazivao drugu grešku, btw.
mymoon je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.12.2009., 20:06   #3
jur
Premium
Moj komp

jur's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ulje novo filter goriva novi filter zraka novi svjećice nove kablovi od svjećica novi lambda sonda nova, sve sam to zamjenio u ovih mjesec dana a problem i dalje isti,
osim toga na sevisu su ga spojili na raćunalo i rekli lambda sonda i ja dam 500kn a problem i dalje isti, zato i dalje molim da neko tko je imao slićan problem možda zna o ćemu se radi.
jur je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno