![]() |
Matiz
evo ovako moj autio je daewoo matiz i poceo me nesto zezat, pa me zanima dali ima koji majstor tu na forumu da se razumije u to auto. pocela mi se palit u voznji neka zuta lampica na kojoj pise check i kad se upali ne dao bog da moram stat na semaforu, cim trebam krenit auto ko da nema snage i crkne. i kad ga opet upalim ko da se nista nije dogodilo i tak stalno. sve smo do sada provjerili i sve je ok. jel zna mozda netko u cem je kvaka. unaprijed hvala :chears:
|
hmmm. jesi li skenirao matiz antispajverom i antivirusom?
to mi miriši na nekog worma. :D mislim da bi bilo pametno da posjetiš ovlašteni (ili osposobljeni) servis. slična stvar je bila sa saxom od mog frenda i nakon 5-6 servisa (ovlaštenog) su skužili da se raspao filter goriva. kompjuter je uvijek pokazivao drugu grešku, btw. |
ulje novo filter goriva novi filter zraka novi svjećice nove kablovi od svjećica novi lambda sonda nova, sve sam to zamjenio u ovih mjesec dana a problem i dalje isti,
osim toga na sevisu su ga spojili na raćunalo i rekli lambda sonda i ja dam 500kn a problem i dalje isti, zato i dalje molim da neko tko je imao slićan problem možda zna o ćemu se radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |