|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Greška tijekom prijenosa podataka
kada hoću sa jednog externog diska prebaciti na drugi externi disk podatke(film)dobijem poruku cannot copy(vidi sliku) što to znači i kako mogu to ispraviti ako mogu normalno Zadnje izmijenjeno od: robi64. 17.01.2010. u 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Fat32 ili NTFS?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
FAT 32, jer samo tako formatiran disk mogu priključiti na reciver ili linijski dvd player da mogu gledati divx filmove, kužiš i ono što sam zaboravio napomenuti da sam uspio staviti dva divx filma na njega i od tada više najednom nema šanse ponovno staviti film |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() A nista, baci na hard pa onda na externi. Edit: da ti nije koji od hardova usb 1.1, odnosno nesto stariji.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
sa hd tune sam provjerio i disk je ispravan(sve zeleno)i probao sam prvo na hard od kompa pa onda na drugi externi hard ali mi daje uvijek istu poruku sad jedino još format diska EDIT: uh formatiro sam krivi disk jer mogu kako povratiti podatke sa externog diska gdje su mi filmovi Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.09.2009. u 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Bitno je da po disku dalje ništa ne pišeš, pokušaj nekim od programa za povrat podataka (npr. get data back) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|