![]() |
Greška tijekom prijenosa podataka
kada hoću sa jednog externog diska prebaciti na drugi externi disk podatke(film)dobijem poruku cannot copy(vidi sliku)
što to znači i kako mogu to ispraviti ako mogu normalno |
Fat32 ili NTFS?
|
FAT 32, jer samo tako formatiran disk mogu priključiti na reciver ili linijski dvd player da mogu gledati divx filmove, kužiš i ono što sam zaboravio napomenuti da sam uspio staviti dva divx filma na njega i od tada više najednom nema šanse ponovno staviti film
|
Probaj ponovno formatirati HDD, i provjeri sa HDTune dali je HDD ispravan.
|
:D Nisam sliku ni gledao, tek sada sam pogledao i vidim da nije frka sa "full disc" kako inace baca kad su datoteke vece od 4gb.
A nista, baci na hard pa onda na externi. Edit: da ti nije koji od hardova usb 1.1, odnosno nesto stariji. |
sa hd tune sam provjerio i disk je ispravan(sve zeleno)i probao sam prvo na hard od kompa pa onda na drugi externi hard ali mi daje uvijek istu poruku sad jedino još format diska
EDIT: uh formatiro sam krivi disk jer mogu kako povratiti podatke sa externog diska gdje su mi filmovi |
Bitno je da po disku dalje ništa ne pišeš, pokušaj nekim od programa za povrat podataka (npr. get data back)
|
Citiraj:
:lol2: Skini Hiren's Boot CD, zaprži ga na cd i bootaj, u njemu imas sve potrebno za povrat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |