|
![]() |
#1 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Kingston HyperX
Elem, ne bi li moj Pokretljivi Bartol(tm) prodisao punim plućima, zanima me dotična memorija. Vidjeh popriličan broj sigova po forumima naokolo, ali nisam nikog vidio da koristi HXa... Iskustva, anybody...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Super memorija, pogotovo ako bi našao sa BH-5 čipovima, ali to je skoro pa nemoguće ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ima je u feniksu (barem na cjeniku), 512mb stick je negdje oko 1100kn čini mi se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
humanoid carbon unit
|
Je, imaju u Feniksu. Zval sam prošli tjedan, imaju trenutno samo 512MB module(1108,15 krznaša)... Još si malo gruntam, pa budem odlučil kaj uzeti... više niš ne kupujem na "prvu loptu"... Zadnje izmijenjeno od: Clifton. 24.08.2004. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
E sad pitanje je koji su čipovi gore ak je CH-5 onda je ipak lošije od BH-5. Trbealo bi szanati oznake na njima pa prošvrljat po orumima da se szana koji su čipovi gore.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
BH-5 to moze s 2,8, 2,9V CH-5 treba minimalno 3,1V.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|