|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
xfx 7900gs 480m pci-e, problem s driverima
dakle, grafa uredno radi sve dok ne instaliram drivere, onda vec pri boot screenu od win se na pol sekunde pojavi blue screen i resetira se komp, ali prije instalacija drivera sve normalno sljaka... ![]() isprobano na konfi pod moj komp, sa najnovijim driverima i na 32bit i 64bit winxp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa kak moze uredno radit ak nema instaliranih drivera???? Udri prvo s ccleanerom atieve drivere,pa tek onda instaliraj nvidine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma nanovo sam win instaliral na drugi disk, tak da ati driveri nisu problem ![]() nego sve mi radi oke (osim 3d aplikacija) prije instalacije nvidijinih drivera, nakon instalacije ne zeli niti u windowse uci... grafa inace nije moja, frend mi ju je dal da probam sloziti jer se njemu isto to dogadja, pa je sad na integrusi ![]() ajmo envidijasi, recite mi zakaj ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 09.06.2008. u 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Odi na www.guru3d.com i skini neku WHQL certifiied verziju drivera. Drugo što mi pada na pamet...kolika je temperatura GPUa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
omega, isto ko i nvidia whql? pa ako nece s nvidijinim i omega driverima, sumnjam da bu s tim certifikatom radilo. temp ne vidim u everestu i gpuz, bez drivera nista. na starijoj verziji je moj frend fural grafu i ipak nije radilo. e, jedno saznanje. u everestu mi clockovi pisu 300/600??? wtf? kolko znam nvidije nemaju power saving opcije sad pitanje, je moguce da je grafa gotova? mislim, ne podizu li driveri clock na ono kolko treba, znaci original? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
vidim, nikakve pomoci, stoga moze lock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|