![]() |
xfx 7900gs 480m pci-e, problem s driverima
dakle, grafa uredno radi sve dok ne instaliram drivere, onda vec pri boot screenu od win se na pol sekunde pojavi blue screen i resetira se komp, ali prije instalacija drivera sve normalno sljaka...:stoopid:
isprobano na konfi pod moj komp, sa najnovijim driverima i na 32bit i 64bit winxp |
Pa kak moze uredno radit ak nema instaliranih drivera????
Udri prvo s ccleanerom atieve drivere,pa tek onda instaliraj nvidine. |
ma nanovo sam win instaliral na drugi disk, tak da ati driveri nisu problem ;)
nego sve mi radi oke (osim 3d aplikacija) prije instalacije nvidijinih drivera, nakon instalacije ne zeli niti u windowse uci... grafa inace nije moja, frend mi ju je dal da probam sloziti jer se njemu isto to dogadja, pa je sad na integrusi :D ajmo envidijasi, recite mi zakaj :D |
Ajd lijepo probaj nvidia omega drivere pa nam ajvi kakvo je stanje.
|
Citiraj:
Odi na www.guru3d.com i skini neku WHQL certifiied verziju drivera. Drugo što mi pada na pamet...kolika je temperatura GPUa? |
Stavi stariju verziju drivera.
|
omega, isto ko i nvidia
whql? pa ako nece s nvidijinim i omega driverima, sumnjam da bu s tim certifikatom radilo. temp ne vidim u everestu i gpuz, bez drivera nista. na starijoj verziji je moj frend fural grafu i ipak nije radilo. e, jedno saznanje. u everestu mi clockovi pisu 300/600??? wtf? kolko znam nvidije nemaju power saving opcije sad pitanje, je moguce da je grafa gotova? mislim, ne podizu li driveri clock na ono kolko treba, znaci original? |
vidim, nikakve pomoci, stoga moze lock :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |