|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
HP 6820s modeli
Pozdrav ekipa ![]() Zanima me sljedece,valjaju li sta ovi HP-ovi modeli 6820s i opcenito HP-ovi laptopi ? Konkretno ovaj... ali bez ovoga freedos-a... Ako imate kakav bolji prijedlog slobodno recite,zanimaju me sa 17" ekranima ali do 6500 kn recimo... I zanima me moze li se kupit laptop ali da bude bez windowsa i programa itd... i bili to bilo jeftinije ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
osim što ti je grafa koma, lap je dobro složen. izvrstan cpu, velik hard, velik ekran, 4 gige memorije, BT, WiFi... potpisujem! adobiješ ga sa instaliranim OS-om? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da ta cijela serija (kao i 6720) ima samo 1 zvučnik. Po meni, to je minus. Grafa baš nije vrhunska i HD2600 bi bila bolji izbor.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
radio sam malo s tim lap-om dobar je .. ekran ok tipke i kućište solidno fino vrti vstu .. kartica je malo u kujcu ali u daily use to nećeš osjetit .. preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma to mi je za prijatelja,nije on bas od igrica itd... e to je dobro sta nema windowsa na njemu,koji ce mi k... oni naplacivat windowse i office itd... to sve sami mozemo instalirat svi ![]() uglavnom dobar je laptop... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izbjegavaj, za te novce se da kupiti kvalitetniji laptop od tog jer on ipak spada u kućnu seriju laptopa. Nije namijenjen za neko pretjerano nošenje jer je kućište dosta mekano, tipke su jako slabo otisnute i brzo se izližu. Osim toga, ima samo jedan zvučnik koji je tek nešto bolji od ovih u mobitelima, premalo statusnih LED-ica, glossy ekran i da više ne nabrajam...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo ja ga imam mjesec dana i zadovoljan sam... Autonomija je više nego solidna preko 3 sata, kvaliteta izrade na nivou, samo kao što i kažu, nije za neko pretjerano prenošenje, kao i svi 17" lapovi... Više je zamjena za stolno računalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Toshiba P300D-10V? http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5530207 http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=7635&catid=28 znam da je cijena 7,999kn, ali da kupujem za sebe, uzeo bih ovaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|