![]() |
HP 6820s modeli
Pozdrav ekipa ;)
Zanima me sljedece,valjaju li sta ovi HP-ovi modeli 6820s i opcenito HP-ovi laptopi ? Konkretno ovaj... ali bez ovoga freedos-a... Ako imate kakav bolji prijedlog slobodno recite,zanimaju me sa 17" ekranima ali do 6500 kn recimo... I zanima me moze li se kupit laptop ali da bude bez windowsa i programa itd... i bili to bilo jeftinije ? :fala: |
osim što ti je grafa koma, lap je dobro složen. izvrstan cpu, velik hard, velik ekran, 4 gige memorije, BT, WiFi... potpisujem! adobiješ ga sa instaliranim OS-om?
|
inče, freedos ti znači konfiguracija bez operativnog sustava. na hardu je instaliran samo DOS. to je inače jeftinije za onoliko koliko dođu windozeri.
|
Mislim da ta cijela serija (kao i 6720) ima samo 1 zvučnik. Po meni, to je minus. Grafa baš nije vrhunska i HD2600 bi bila bolji izbor.
|
radio sam malo s tim lap-om dobar je ..
ekran ok tipke i kućište solidno fino vrti vstu .. kartica je malo u kujcu ali u daily use to nećeš osjetit .. preporuka |
ma to mi je za prijatelja,nije on bas od igrica itd...
e to je dobro sta nema windowsa na njemu,koji ce mi k... oni naplacivat windowse i office itd... to sve sami mozemo instalirat svi :fiju: uglavnom dobar je laptop... :fala: |
radio malo na tom laptopu, i jedina zamjerka koju sam mogo nać je taj jedan frikin zvučnik, koji je fkt koma... samo to. inače dost lijep laptop :D
|
Izbjegavaj, za te novce se da kupiti kvalitetniji laptop od tog jer on ipak spada u kućnu seriju laptopa. Nije namijenjen za neko pretjerano nošenje jer je kućište dosta mekano, tipke su jako slabo otisnute i brzo se izližu. Osim toga, ima samo jedan zvučnik koji je tek nešto bolji od ovih u mobitelima, premalo statusnih LED-ica, glossy ekran i da više ne nabrajam...
|
Evo ja ga imam mjesec dana i zadovoljan sam...
Autonomija je više nego solidna preko 3 sata, kvaliteta izrade na nivou, samo kao što i kažu, nije za neko pretjerano prenošenje, kao i svi 17" lapovi... Više je zamjena za stolno računalo. |
Toshiba P300D-10V?
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=5530207 http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=7635&catid=28 znam da je cijena 7,999kn, ali da kupujem za sebe, uzeo bih ovaj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |