|
![]() |
#1 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Odlijepljen NB heatsink
Ugl stavljao sam coolermasterHyperTX-a na maticnu (p35-ds3r) i slucajno sam odlijepio heatsink od NB.ja sam ga pritisnuo nazad i on sad super stoji ne mrda se i drze ga oni plasticni tipli.sad me zanima dali moram obavezno mjenjati onu zvaku ispod i koliko ce se sad vise grijati NB.ijos nesto htio bih klokat proca sa sadasnjih 2.8 na 3.2 i koliko ce to dignut temp NB-a? thx
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako stoji sad kako je i inace stajao, ne moras se bojati radi paste i temp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bih uvijek preporucio da se promijene te zvake na svim hladnjacima, ali ne po obavezno. Sigurno nebi smjelo biti problema i sa tvornickim rjesenjima...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
stoji kako je i stajao al na malo jaci oomak bi se opet odlijepio ..svejedno mislim da nebi trebalo nista bit posto sam ga stisnuo nazad i uhvatio je a i drze ga tipli plasticni.jel se NB grije vise ako se dize FSB ?
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako ti se da zamjeni žvaku, NB se više zagrijava kad je OCan FSB! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Sta te ima biti strah, moze samo jos bolje raditi (ako je sve napravljeno kako treba) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Potrebna nova tema? Iako si započeo o istoj stvari i ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1031298 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
isprika razeru tek kasnie sam vidio da postoji tema..sry jos jednom OT : pipe koji dio vukovara posto sam i ja iz vu ?? imas msn ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|