|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Fortron bluestorm 400w podrzava ovu konfu?
Dobar dan Evo kupio sam fortron bluestorm 400w zanima me pošto sad trenutno imam athlon amd dual 4400 2 x 2,3ghz 2 przilice 3 hard diska ( seagate x 2 i hitachi) = 500gb monitor gpu 6800 ultra 2 coolera po 80mm na kucistu mbo : nforce 4 albatron trenutno radi besprijekorno ,ali mislim 6800 ultru zamjeniti sa Powercolor Radeon HD3870 PCIE, PCS, 512MB DDR4, TVout, dual DVI hoce li fortron i to napajati besprijekorno ? + jos bih dodao 1 cooler 80mm hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To je dosta slabo napajanje, ali trebalo bi držati jer HD 3870 ipak ne troši previše, sve u svemu probaj pa ćeš vidjeti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ak radi sad , raditi ce i dalje , jer 3870 trosi manje nego ova 6800ultra .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
pa na ovom forumu u 90% slucajeva svatko kaze KUPI FORTRON PNF,a ovaj od 400w je kak ti najbolje napajanje od 400w sto postoji u vemilu a vemil naj trgovina u Hrvatskoj,cuo sam da moze drzat i 8800 gt ,samo provjeravam,mislim da se ti ne kuzis ocito ako fortron nazivas slabim.
![]() |
![]() |
#5 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa govore zato što je provjereno snažno, a nije samo rekla-kazala. Cijena također utjece na koičinu preporuka. I? U vemilu je dosta slab izbor napajanja. Glasam za instant ban ![]() Uuu, koji zadatak...300W codegen može napajati 8800GT, bitan je i ostatak konfiguracije. BTW, 8800GT troši oko 100W, što nije nikakvo opterecenje. Fortron bluestorm serija je izdana 2004 godine i imala je lošu raspdjelu snage na railovima. Puno snage na 3.3 i 5V linijama, a slabo na +12V. ![]() Ta informacija je ostala u mnogim glavama, pa BS2 poistovjecuju s jedinicom. BS2 500W je više nego solidno napajanje, na svim reviewima se dobro pokazalo, pod tom pretpostavkom možemo zakljuciti da bi i 400W model trebao biti dobar...ali je dosta skup, pa sigurno nije među top 5 preporucanih napajanja. Za taj novac se dobije puno provjerenije napajanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Jel ima kakva stranica gdje ima vise modela grafickih i njihova potrosnja,tako da znam i za ostale modele ili bas moram gledat kod proizvodaca od svake na potrosnju,hvala
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
imas na netu na puno mjesta nesto sto se zove Wattage calculator , pa pogledaj ... od hr stranica ima ga na linksu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
crocro ajd se nemoj nervirat i odu kupi graficku, napajanje ce ti drzat bez beda , pogle moju konfu u sigu , koja zdere puno vishe truje od tvoje i sve radi bez beda , i sa overclockanim procom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|