![]() |
Fortron bluestorm 400w podrzava ovu konfu?
Dobar dan
Evo kupio sam fortron bluestorm 400w zanima me pošto sad trenutno imam athlon amd dual 4400 2 x 2,3ghz 2 przilice 3 hard diska ( seagate x 2 i hitachi) = 500gb monitor gpu 6800 ultra 2 coolera po 80mm na kucistu mbo : nforce 4 albatron trenutno radi besprijekorno ,ali mislim 6800 ultru zamjeniti sa Powercolor Radeon HD3870 PCIE, PCS, 512MB DDR4, TVout, dual DVI hoce li fortron i to napajati besprijekorno ? + jos bih dodao 1 cooler 80mm hvala |
To je dosta slabo napajanje, ali trebalo bi držati jer HD 3870 ipak ne troši previše, sve u svemu probaj pa ćeš vidjeti
|
ak radi sad , raditi ce i dalje , jer 3870 trosi manje nego ova 6800ultra ....
|
Citiraj:
pa na ovom forumu u 90% slucajeva svatko kaze KUPI FORTRON PNF,a ovaj od 400w je kak ti najbolje napajanje od 400w sto postoji u vemilu a vemil naj trgovina u Hrvatskoj,cuo sam da moze drzat i 8800 gt ,samo provjeravam,mislim da se ti ne kuzis ocito ako fortron nazivas slabim. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ta informacija je ostala u mnogim glavama, pa BS2 poistovjecuju s jedinicom. BS2 500W je više nego solidno napajanje, na svim reviewima se dobro pokazalo, pod tom pretpostavkom možemo zakljuciti da bi i 400W model trebao biti dobar...ali je dosta skup, pa sigurno nije među top 5 preporucanih napajanja. Za taj novac se dobije puno provjerenije napajanje. ;) |
Ok
Hvala Al mene samo zanima dal ce radit ok i sa grafickom od 1500kn tipa 8800 ili hd3870 |
Kao što je Router napomenuo, 6800 utra troši više od 8800GT i 3870...tako da problema neće biti. ;)
|
Jel ima kakva stranica gdje ima vise modela grafickih i njihova potrosnja,tako da znam i za ostale modele ili bas moram gledat kod proizvodaca od svake na potrosnju,hvala
|
imas na netu na puno mjesta nesto sto se zove Wattage calculator , pa pogledaj ... od hr stranica ima ga na linksu ...
|
crocro ajd se nemoj nervirat i odu kupi graficku, napajanje ce ti drzat bez beda , pogle moju konfu u sigu , koja zdere puno vishe truje od tvoje i sve radi bez beda , i sa overclockanim procom
|
Upravo procitao da je OklahomaWolf testirao BS2, test će izaci na JonnyGURU.com u ponedjeljak (valjda)...baš me zanima:)
2 crocro25, ponedjeljak je tvoj dan:D (not) |
|
Citiraj:
|
sorry,ps.jos nema reviewa
|
Lagani bump, review je stigao. :)
Ljink Napajanje je solidno, glavni nedostatak na našem tržištu je cijena. Ali oni koji ga imaju mogu konacno odahnuti i prestati brinuti se za njihove ljubimce :D |
Nice...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:12. |