View Single Post
Staro 30.03.2008., 23:59   #17
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor braniMIRKO Pregled postova
da uzeo bi ovaj audigySE taman mi ne treba nist bolje
a istina a crative 2.0 su mi fakat skupi a na pravi pogled ne izgledaju nist posebno bas mi to nekak ludo

U moru ponude na tržištu, možeš padati na specifikacije, izgled, potencijalnu glasnoću, ili za korektan proizvod za određenu sumu novaca.
Neki dan kupujem gume za auto, čak sam i ovdje otvorio temu na svaštari koja je ubrzo zaključana radi nadmudrivanja temeljenih na osobnim stavovima, što je normalno za takvu kategoriju rasprave.
Nakon nekoliko dana potražnje tihe gume koja cvili u svakom zavoju i vrišti kad vozim na žilet nasavjetovao sam se s prijateljem koji je imao gume takvih osobina, samo što masno košta. Želje se plaćaju: možeš kupit i barumku za 800 Kn komad, ali to nije to kad nemaš onaj osjećaj da je na tvom autu ista tehnologija razvijanja gume kao i na F1. Netko bi rekao, guma kao guma, ista boja, ista dimenzija, slična kara...no ovisi koliko držiš do toga i koliko si siguran što želiš. Jednako tako, za 600 Kn možeš kupiti vrhunske 2.0 pc zvučnike, ili neke prosječne 2.1. Tvoj izbor, tvoji novci, tvoje uši, i na kraju, tvoja satisfakcija koja se nekome čini skroz besmislena.
Juan je offline   Reply With Quote