View Single Post
Staro 25.03.2008., 20:18   #16
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
ajmo lijepo napravit sticky konfa za 4,5,6,7 k kn i lepo apdejtat svaki mjesec a svako ko otvori novu temu lepo dobije ban il nekaj pa da vidis!!!!

Pa na kraju krajeva to je pomalo drastičan..ali jako logičan savjet..ma pazi..razumijem ja,ljudima treba pomoć..pri odluci i to..nisu to mali novci jedan quad je i dalje 1500kn kao najpopularniji proc..Core2Duo su po 1000+ kn isto.. sve su to konfe oko 5,6,7 000 kn...al sad da zato treba svaki hebeni dan otvoriti 10 tema,jel mi ovo,jel mi ono...ja mislim da je stvarno sticky rješenje..

Pa se tamo raspraviti i bok..i nek stranice idu,i nek se pune..a sve u jednom threadu..pa imao na kraju i 1 000 str...dapače..

Jer ovo je čisti spam..šta sad, za svaku kupnju kompa nekog usera treba otvoriti temu? pa kasnije nakon te teme,nešto pođe po zlu..pa treba još jednu..i još jednu za grafu..pa rikne RAM od clokanja...pa još jednu..ups..predugo sam tu..očito..

Idem po pivicu u frižider...

Al za istać..sticky bi baš bio the move...za sredit sve skupa..tako se rješio problem clockanja..zašto ne i problem konfi..
thedream je offline   Reply With Quote