Citiraj:
Autor Gabre
uopće mi ih nije žao kad nisu pazili.
isto tako je mogao sjest za volan i ubit nekoga. jer jebga, ne može se hodat kad si ubijen od alkohola... ni dić laptop na povišeno mjesto... karikiram, ali me valjda shvaćate...
a i očito je malo inteligentnija ekipa kad je išla poslati usran laptop od vina i cole u servis.
|
Ne bi se slozio stobom..
Ja sam imao takav slučaj kad mi je frend (slučajno, trijezan) zalio moj laptop sa rakijom+brusnica, ali laptop je radio i onda je počela nestajat slika. Naravno ja ga ugasim i skinem bateriju. Iz unutrašnjosti laptopa, nakon sto sam ga cjelog ocistio, izaslo je dobrih 0,5 dcl te rakije i brusnice. Znaci unutrašnjost totalno poplavljena. Ali savjet za ubuduće:
Prilikom bilo kakvog kontakta s vodom/tekućinom bilo kojeg elektroničkog uređaja laptopa/mobitela/mp3 i slično, uvijek treba prvo maknuti izvor napajanja, obično je to baterija, zatim posušitiu i onda sto prije u servis.
Kod mene je bila sreca da se nista nije skurilo pa je u servisu bio samo zbog čišćenja i mjenjanja tipkovnice, ali mislim da sam ga ostavio do ponedjeljka(bila je subota) s baterijom gore, tko zna sta bi bilo..a sudeci po inteligentnosti ove skvadre mislim da to nisu napravili..Zile NHF
A ovo sve nema veze sa sjedanjem u auto pod utjecajem alkohola...